30 Ocak 2012 Pazartesi

Kadın Olmanın Ayrıcalıkları ;)

Dışarıdan bakıldığında her ortama rahatlıkla girip çıkan, kafasına göre gezip tozabilen, horlanmayan, eve giriş-çıkış saatleri olmayan, saat kaç olursa olsun sokaklarda salına salına gezebilen, istediğini içip istediğiyle konuşabilen vs vs vs tüm rahatlıklara sahip varlıklar erkekler gibi görünse de; o kadar da şanssız değiliz bayanlar...:)
Sizin de "İyi ki kadın olarak doğmuşum." dediğiniz günler olmuyor mu?Elbette oluyordur!Olmuyorsa bile olmalı!Neden mi?
Bakın işte sebepleri...


 En başta en büyük özelliğiniz, kel kalmıyorsunuz hiçbir zaman...30'unuzdan sonra saçlarınız seyrelmeye, tepenizde ufak kelleşmiş alanlar oluşmuyor.Her daim dolgun ve her ne tarz isterseniz saçlarınızla çekicisiniz, güzelsiniz.
Asla bira göbeğiniz olmaz!:) Ne kadar içerseniz için, asla kemerinizi örten bir göbeğe sahip olmazsınız.Fiziğinize dikkat edip, spor yaptığınız sürece her zaman fit kalabilirsiniz.
Hem duygularınız var, hem de duygularınız hakkında konuşabiliyorsunuz.Rahat rahat ağlayabiliyorsunuz.Sinemada içiniz dışınıza çıkana kadar ağlayabiliyorsunuz ve bunu saklamak zorunda değilsiniz.Mutlu olduğunuzda çığlık atabilirsiniz.Bir erkek gibi, "etraftan ne derler yahu..." diye düşünmenize gerek yok.:)



Otomobilin lastiğini değiştirmeyi bilmek zorunda değilsiniz.Ayrıca da bir futbol maçına ihtiyaç duymadan, bütün hafta sonunuzu çok daha eğlenceli geçirebilirsiniz.
İstatistiklere göre, kocanızdan 7 yıl daha fazla yaşayacaksınız.Yanı sıra ömrünüzün 2 bin 600 saatini traş olarak geçirmek zorunda kalmıyorsunuz.
Ayrıca şüpheci erkeklerin psikolojik olarak yaşadığı "bu çocuk benden mi?" şeklinde bir paranoyayı, hiçbir zaman yaşamıyorsunuz.
Bisiklete binerken, ortadaki çubuk yüzünden erkeklikten olacağım gibi bir korku yaşamanıza gerek yok.:)
Üzüntünüzü, sıkıntınızı, stresinizi bir çift yeni ayakkabıyla yada kuaförde edindiğiniz yeni tarzınızla üzerinizden atabiliyorsunuz.
Mutfağınız her daim temiz, bir yemeğin ardından mutfağı onarıma almanıza gerek kalmıyor.:))
Sizin ayrıcalığınızın sadece bir kaçı bunlar...Şöyle bir etrafınıza baksanıza, siz ve erkekler ne kadar da farklısınız değil mi???? ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder