14 Ocak 2012 Cumartesi

Aşk Kaç Beden Giyer ???

Son zamanlarda moda olan "0 Beden", çiroz gibi kadınların kendilerini bu şekilde daha iyi hissetmeleri ve erkekler tarafından daha çok beğenildiklerini düşündükleri günler mazi oldu.Artık sokaklarda gördüğünüz, podyumlarda gezinen, televizyonda izlerken sizlerin bile "vay beee" dediğiniz o sütun gibi vücutlu kadınların, erkekler tarafından aslında o kadar da tercih edilmedikleri bir araştırma sonucu.Müjdemi isterimmmm.:)))
Kilo konusunda takıntısı olan ve o tabuları yaratanlar, biz kadınlarmışız meğerse...Hem de boşu boşuna.Kim 36 beden olmak istemez ki...Eminim birçok kadın ince vücut hatlarına sahip olduğunda kendini daha çok beğeniyor ve sevileceğini düşünüyor.Oysa bu durum hiçte düşündüğünüz gibi değil sayın hemcinslerim...Bakınız insanlar araştırmış ve ne sonuca ulaşmışlar.



  İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, şişman yada zayıf kadınların bile %79'unun zayıflamak istediğini ortaya çıkarmış.Oysa ki erkek cephesinde işler değişik, kim ister kara kuru birini acaba?! :)Erkeklere göre ilişkiye başlarken kadın hangi kilodaysa, bu kiloyu korumalıymış.Ayrıca kadınların %50'si kız arkadaşlarının dış görünüşlerini kıskanırken, ancak %29'u aynaya baktığında kendini mutlu hissedebiliyormuş.Aslında bu kadar araştırmaya da gerek yok.Erkek arkadaşımla dün sohbet ederken bile biz bu kanıdaydık.:)

Avustralya'da yapılan araştırma sonucu ise, erkeklerin ortalama vücut ölçülerine sahip kadınları Playboy güzellerine yada podyumların taş bebeklerine tercih ettiklerini ortaya koyuyor.40 bedendeki bir kadını, pek çok erkek daha çekici buluyor.20-44 yaş arasındaki kadınların normal vücut ölçülerinde olmaları daha çekici geliyor.Bu ölçünün ne dümdüz bir karına sahip ne de hatları belirgin olmayan bir vücut tipinde olmak değil, daha dolgun ve vücut hatları belirgin hatunlar olmasına dikkat ediyorlar.Biz Türklerin dediği gibi "Balık Etli Hatun" tabiri tam da buna denk geliyor sanırım.:)
O değil de en güzeli siz hem sağlıklı olduğunuz hem de kıyafetlerinizi giydiğinizde aynadaki görüntüden mutlu olduğunuz halinizle kalın.Sizi beğenen böyle beğensin canımmmmm...:)))

6 yorum:

  1. Tebrikler bloğunuz oldukça güzel. Ama hiç mütevazı olayacam profesyonel bir blogger olarak :) biraz görsel düzenleme yapmanız gerek. Gözü çok yoran bir renk curcunası insanı okumaktan uzaklaştırıyor. Başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum.Kısa zamanda bir değişiklik yapmayı bende planlıyordum görsel konusunda.Önerinizi de dikkate alacağım.;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ve doğru bir şey yazmışsın. ben de herkesin kendisine yakışan bir kilosu olduğuna inananlardanım... sıfır beden kimseyi de genelde hoş bulmam...
    ayrıca kesinlikle en önemlisi sağlık!
    not: karikatür süper:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ediyorum.:)))) Kesinlikle en önemlisi sağlık ve yakışıyorsa mutluysan gerisi fasofiso;)

    YanıtlaSil
  5. 48 kg. bir hatun olarak eşimin bu durumdan çok da hoşnut olmadığının bilinciyle bu araştırmaya kesinlikle katılıyorum.:)
    Kadın dediğin lokum gibi olmalı tahta gibi değil değil mi :)

    YanıtlaSil
  6. Kendine tahta gibi deme bence ama biran önce kilo almaya başlamalısın.Vitamin takviyesi ve sağlıklı,kalorili besinlerle bol bol kilolu günler seninle olsun ozaman...:)

    YanıtlaSil