22 Ocak 2012 Pazar

Ya Sizden Hoşlanmıyorsa...

Bu ay Cosmopolitan dergisinde okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.Yakın çevremde de buna benzer durumlarla karşılaştığım son günlerde, umarım biraz olsun yardımım dokunur sizlere...
Hayatlarının aşkını bulan arkadaşlarınız senelerce mutlu mesut beraberlikler yaşayıp evleniyorlar, hatta çoluk çocuk sahibi oluyorlar.Siz ise aşkın peşinden giderken bazen hak etmediğiniz tavırlarla karşılaşabiliyorsunuz.Kabullenmek istemeseniz, arkadaşlarınızın uyarılarına kulak asmasanız bile, bazı ipuçları sizi bir aşk kazasından kurtarabilir.

Erkekler genelde hislerini açıkça söylemekten kaçındıklarından dolayı, bizlere bunu hareketleriyle göstermeyi tercih ederler.Yanağımıza kondurdukları küçücük bir öpücükle yada gecenin bir yarısı sadece sesimizi duymak için açtıkları telefonla hislerini belli ederler.Bazıları ise hislerini doğrudan söyler ama hoşlanmadıklarını söylemek erkekler için her zaman zordur.Dürüst olmaktan kaçınıp sizden hemen ayrılmayan bir erkekle zaman kaybetmemek ve üzülmemek için, işte size ipuçları...

Mesajlarınıza cevap yazması çok zaman alıyor.İçinde bulunduğumuz bu teknoloji çağında birine mesaj yada e-posta yollamak neredeyse ışık hızıyla gerçekleşiyor.Eğer bir erkek attığınız her mesaja cevap vermekte gecikiyorsa hem çok kaba bir tutum sergiliyor hem de sizi umursamıyor demektir.
Sizinle arasına fiziksel bir mesafe koyuyor.Evde baş başayken bile sürekli başka şeylerle ilgileniyor ve sizinle göz teması kurmaktan bile kaçınıyor mu?Sadece fiziksel yakınlaşmadan bahsetmiyorum.Aynı zamanda sizinle sıkıntılarını paylaşmayan bir erkek, ilişkiyi ciddiye bindirmek istemiyor demektir.
Sizi evinize bırakmıyor.Size önem veren bir erkek, bunu her fırsatta göstermeye özen gösterir.Birlikte dışarıda vakit geçirdikten sonra sizi eve bırakırken hem size yardımcı olduğu için hem de sizinle daha fazla vakit geçireceği için mutluluk duyar.
Dışarıdayken size dokunmaktan kaçınıyor.Evin rahatlığında size sarılmaktan, sizinle öpüşmekten çekinmeyen ve ellerini üzerinizden çekmek istemeyen bir erkek, dışarıda tam tersi tavırlar sergiliyorsa sizin için tehlike çanları çalıyor demektir.Dışarıda elinizi tutmamak için ellerini cebine sokan bir erkek, ya rastlayabileceği arkadaşlarına sizi nasıl tanıtacağı konusunda endişe yaşıyor yada başkalarıyla da görüşüyor demektir.Ciddi bir ilişkiyse istediğiniz hemen uzaklaşın derim.
 
Düşüncelerinize önem vermiyor.Hayatınızdaki erkekle her zaman aynı fikirde olmayı bekleyemezsiniz.Ama çiftler aynı fikirlere sahip olmadıkları konularda konuşup tartışıp, ortak bir paydada buluşmayı başarabilir.Birlikte olduğunuz erkek savunduğunuz her düşüncenin saçma olduğunu söylüyor ve her dediğinize burun kıvırıyorsa, uzlaşmak istemiyor demektir.Hiçbir konuda anlaşamayacağınız biriyle nasıl bir birliktelik yaşayabilirsiniz ki?!
Sizinle sadece gece yarısından sonra görüşüyor.Hoşlandığınız erkeğin size sadece "öylesine" bir kadın olarak baktığını kabullenmek çok zordur.Bunu fark edemediğinizde yada görmezlikten geldiğinizde sizi uyaran arkadaşlarınıza sırt çevirir ve onların sizi hiçbir zaman anlamadığından şikayet edersiniz.Ama sizinle sadece gece yarısı ve evde görüşmek isteyen bir erkek, bence tamamen karanlıkta kalmayı hak ediyor.İstediğiniz ciddi bir ilişkiyse, sizi günün her saatinde rahatlıkla görmek isteyen bir erkek olmalı hayatınızda...
Sevdiğiniz ve "gerçekten" sevildiğinizi hissettiğiniz kişilerle, sevgiyle kalın...:)

3 yorum:

  1. "Sevdiğiniz ve "gerçekten" sevildiğinizi hissettiğiniz kişilerle, sevgiyle kalın...:)"

    cümleten AMİN!:)

    YanıtlaSil
  2. erkekler hareketlerıyle bellı edıyorlar zaten ama bız sevdığımız ıcın gormemezlıkten gelıyoruz anlıyoruz ama anlamamazlıktan gelıyoruz..umarım herkesın karsısına gercekten seven erkekler cıkar sevgıler :)

    YanıtlaSil
  3. Aynen böyle işte :) tüm maddeler dogru..

    YanıtlaSil