2 Aralık 2011 Cuma

Hollywood usulü ilişkiler mi?

Son zamanlarda sıkça duyduğum kim kiminle nereye gitmiş muhabbetlerinden sonra ünlülerin sorunlu ilişkiler ve yıkılan evlilikler  için yorumları oldukça şaşırtıyor.Malum şöhret dünyasında bugün evli diye bildiğimiz bir çok isim kısa süre sonra bir basın açıklaması eşliğinde ayrıldıklarını açıklıyor.Ama bu durumun aksine uzun metrajlı film tadında ilişkilerini yaşayanlar da var.Hatta bir de tavsiyede bulunuyorlarmış.Life&Style dergisinin bir araştırmasına göre, uzun süreli ilişki yaşayan ünlülerimizden ilginç tavsiyeler...Sizlerinde her ihtimale karşı kulağınıza küpe olsun istedim :)


Eşi Marc Antony ve ikiz bebekleriyle çok mutlu olduklarını söyleyen J.Lopez, bakımlı olup hoş giyinmenin ve  işine odaklanmanın büyük sırrı olduğunu söylüyor.


Oyuncu Jennifer Love Hewitt ise ilişkide herkesin kendine ait alana ve zamana ihtiyaç duyduğunu söylüyor ve ekliyor; yanınızdaki erkeğin de arkadaşlarıyla gezmeye,maç izlemeye ihtiyacı varmış.Sık boğaz ederseniz yalnız kalırmışsınız. ;)


Jessica Alba ise eşinizle birlikte eğlenmenin, ilişkide en önemli nokta olduğunu düşünüyor.Hatta eşiyle birlikte maçlara gittiğini ve aralarındaki bağın bu sayede daha da güçlendiğini anlatıyor.


Hollywood'un en ünlü isimlerinden,üç çocuk annesi ve mutlu bir evliliği olan Julia Roberts ise ilişkide ilk günkü heyecanın korunması gerektiğini savunanlardan...Heyecanı korumak adına bayanlara "striptiz yapın" tavsiyesinde bulunması ne kadar da heyecanlı olduğunu gösteriyor sanırım. :)

Bu tavsiyelere uyup o "mükemmel birlikteliğe" ulaşan olursa ne mutlu bana... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder