23 Nisan 2013 Salı

TOY BİR ERKEK Mİ, OLGUN BİR ERKEK Mİ?

Yaş almış olmak, her zaman olgunlaşmış olmak anlamına gelmez.Hep söylerler "Erkekler, kadınlardan daha geç olgunlaşır." diye...
Nice çocuk yüzlü olgun erkekler ve tabii ki olgun görünüme sahip çocuk ruhlu erkekler vardır.İçindeki çocuğu öldürmemiş olmak önemli elbette ki...Fakat bu durum abartıya kaçtığında kadınları pek de mutlu etmeyebilir.Aksi halde de sürekli ağır ve oturaklı bir erkek de sıkıcı olabilir.
Peki olgun bir erkek nasıl olmalı?Toy bir çocuk gibi davrananlar ise nasıl çekilmez olur?İşte yanıtı...


Olgun erkekler, hayatta planlıdırlar.Yani önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde neler yapabileceklerini az çok biliyorlardır.Toy erkekler ise, daha bu akşam bile ne yapacaklarından haberdar değillerdir.

Olgun erkekler, kadınlarını nasıl rahat ettireceklerini, onlara nasıl nezaket göstereceklerini bilirler.Toy erkekler ise, sadece kadınları nasıl güldüreceklerini bilirler.

Olgun erkekler, 30 yaşından önce yeterince paraya sahip olmuşlardır ya da kazanma yolunda sağlam adımlarla ilerlemeye başlamışlardır.Toy erkekler ise, pek çok maddi hata yapıp sürekli batıp çıkarlar.

Olgun erkekler, dinlemeyi bilirler ve bir iddiada bulunurken temkinli davranırlar.Toy erkekler ise, hiç düşünmeden kesin yargılarda bulunup karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırlar.


Olgun erkekler, kadınlar şöyledir böyledir diye ahkam kesmezler; mutlu olmaya ve mutlu etmeye bakarlar.Toy erkekler ise, kadın uzmanı olarak kadınları kadınlardan daha iyi tanıdıklarını anlatmaya çalışırlar.

Olgun erkekler, banka hesap durumlarını bilirler ve paralarını ona göre harcarlar.Toy erkekler ise, kime ne kadar borçları olduğunu bilmek istemezler ve hatta ödemezler.

Olgun erkekler, ilişkilerini bitirirken teşekkür edip arkadaş kalmayı önerirler.Geçen günlere ve anılara olan saygıları nedeniyle karşılarındaki kadına her zaman yardımcı olabileceklerinin sinyallerini verirler.Toy erkekler ise, bir daha aramamayı tercih edip ortadan kaybolurlar ya da hiç bir sebep belirtmeden ayrılmayı tercih ederler.

Olgun erkekler, sevdikleri kadına yeterince zaman ayırırlar ve karşılarındaki kadına her zaman düşünceli davranmaya çalışırlar.Toy erkekler ise, bir futbol maçını her zaman tercih ederler.

Sizin erkek arkadaşınız hangi gruptan?
Toy bir erkek mi, yoksa olgun bir erkek mi?

Aşkla kalın... :)

1 yorum:

  1. Fikirlerinizin hepsine katılmasam dahi,beğendim .
    Ve cevap ;çoğunlukla toy kısımda yer alıyorum :)
    Tabii size katıldığım kısımlarda ufak çaplı farkındalığa sebep oldunuz :)
    Teşekkürler ,ALLAH a emanet olun :)

    YanıtlaSil