27 Nisan 2013 Cumartesi

AMAN TANRIM ! TEHLİKELİ DERECEDE YAKIŞIKLI !

Böylesine tuhaf bir haberle daha önce karşılaşmamıştım.Okuyunca sizler de benim gibi düşüneceksiniz eminim.
Türkiye'de bir furyadır gitmekte, "Biscolata erkekleri" karizmatik duruşlarıyla, kaslı vücutlarıyla, kabul edilmeli ki gayette üst düzey yakışıklı halleriyle... :) Bizim milletimiz Türk ya da başka bir milletten fark etmez, yakışıklıları sahiplenmeye çok müsait.Tam tersi de çok mümkün tabii ki; bakınız Adriana Lima. :)

Fakat Suudi Arabistan'da bu ayın başında 3 kişi sınır dışı edilmiş.Gerekçeleri çok ilginç; bu kişiler ahlak polisi tarafından "tehlikeli derecede yakışıklı" bulunmuşlar!


Suudi Arabistan'ın başkenti Ryad'daki geleneksel "Jenadriyad Milli Miras ve Kültür Festivali"ne katılan şık giyimli üç erkek, Suudi yetkililerin dikkatini çekmiş.Festivalde görev yapan ahlak polisi de "kadınları etkileyecek derecede yakışıklı oldukları" gerekçesiyle, bu üç kişinin sınır dışı edilmesine karar vermiş.
Ve işte sınır dışı edilenlerden biri, Omar Borkan Al Gala...



Suudi yetkililerin kıskançlıklarına mı güleyim, bu denli dar görüşlülüklerine mi kızayım, "tehlikeli derecede yakışıklı" olarak adı geçen kişinin ne olursa olsun bir Biscolata erkeği olamayacağına mı üzüleyim bilemedim.
Elin milleti yakışıklı diye sınır dışı eder, biz de reklamlarda görüp yetinemediğimiz Biscolata erkeğini ülkemize çağırıp dizilerde oynatırız.Bu nasıl bir bohem yahuu... :))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder