7 Şubat 2013 Perşembe

Bİrbİrİnİze ne kadar bağlısınız? Halatla? Pamuk İplİğİyle?

İlla ki bir ilişki yaşarken, partnerinizi sevdiğinizi düşünürsünüz.Siz onu seviyorsunuzdur, o da sizi...Ama birbirinize ne denli derin duygularla bağlı olduğunuzu da zaman zaman sorgularsınız.
Hani şu kadınların "Beni seviyor musun?" ritüeli vardır ya... Ya da erkeklerin arkadaşlarının yanında size boğarcasına sarılarak sahiplenme duygusu... :))

Birbirinize olan sevginizin, verdiğiniz değerin, birikimin ölçütü, aslında çift olarak vücut dilinizde gizli...

Sevginizin derinliğini gösteren hareketleri deşifre etme zamanı öyleyse..."Aaaaa! Tıpkısı da bizi anlatıyor!" demenizi diliyorum. :)



BİRBİRİNİZİ TAKLİT EDERSİNİZ!
Hayranlık duyduğunuz birinin hareketlerini taklit etmek, doğal bir eğilimdir; kendiliğinden olur zaten.Birlikte hareket etmek ise karşılıklı olarak güven verir ve güven de aşkın yapı taşlarındandır.Dikkat ettiyseniz, birlikteyken hep senkronize hareketler yaparsınız.



BİRBİRİNİZE YAKIN OTURURSUNUZ!
Arkadaşlarınızla olduğunuz ortamlarda özellikle yan yana oturmaya özen gösteriyorsanız, bu birbirinize destek olduğunuz anlamına gelir.Arkadaşlarınıza güvenmediğinizden değil, sevgilinize daha fazla güvendiğinizden otomatikman yeriniz onun yanı oluverir.Hem düşünsenize, düşmanla yüzleşecek ordu birbirine nasıl da kenetlenir değil mi... :)

ÖZEL BİR DİLİNİZ VARDIR!
Birbirinize özel dokunma stiliniz, anlaşma tarzınız vardır.Hatta öyle ki, bazen birbirinize sadece bir bakışınızla bile ne anlatmak istediğinizi iletirsiniz ona.Çünkü birbirlerine bağlı insanlar, kendilerine ait bir dünya inşa ederler.Telepatiyle bile anlaşabilirler.Hangi konulara nasıl tepkiler verebileceğini bilirler.Yani özel kodları ile kendilerine ait özel bir klan oluştururlar. :)

BİRBİRİNİZE DOKUNDUĞUNUZDA VE BAŞ BAŞAYKEN MUTLU HİSSEDERSİNİZ!
Tanımadığınız ve hoşlanmadığınız biri size dokunduğunda irkilirsiniz ve rahatsız olursunuz.Oysa sevdiğiniz kişinin başınızı okşaması, başını başınıza yaslaması, tanıdığınız bir dokunuşu size güven hissi verir.Birbirini seven iki kişi yan yana gelince, vücudunuzda bazı komutlar devreye girer; omuzlar içgüdüsel olarak iner ve başınız komut aldığı yöne doğru harekete geçer. :)


DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ DÜZELTİRSİNİZ!
Sevgilinizin yakasını düzeltmek, onun sizin elektriklenmiş saçlarınızı düzeltmesi...Sahiplenme duygusunun göstergesidir.Birbirinizin görüntüsüyle dalga geçmek ya da iğneleyici yorumlarda bulunmaktansa önem veriyorsanız; müjdemi isteriimmm. 
Siz birbirinize adeta halatla bağlısınız! :)

Aşkla kalın... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder