21 Şubat 2013 Perşembe

Kadınları mutlu etmek zor değİldİr aslında...

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun ve içten davranın.
Göz boyamakla, öyle şatafatlı gösterişli hareketlerle işleri yoktur aslında kadınların...

Mesela çiçek almayı unuttum değil, param yoktu deyin.Sizin gerçekleriniz kadınların kalbini daha az acıtır, emin olun.

Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin mesela.Arkadaşlarınızla çıkacağınız için kızıp, dudak bükseler bile kızmayın kadınlara.Sizle daha çok vakit geçirmek istedikleri içindir o tafralar...Yoksa turşunuzu kurmayacaklar, korkmayın. ;)

Aldığınız çiçekler ya da hediyeler değildir onları mutlu eden; duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıverdiğinizi hisseder kadınlar.Yüzlerindeki o çocukça tebessümün sebebi de budur işte.
Değer verdiğinizi hissederler sonunda solacağını bilseler de o çiçeklerin; bu yüzdendir bu kadar çiçeklere düşkün olmaları ve sizden çiçek almanızı beklemeleri...Zira ben daha önce hiç çiçek yiyen bir kadın görmedim!


Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üzerinde durma felsefeleri" sadece güçlü görünme çabalarındandır.Sahiplendiğinizi hissettiklerinde dört duvara ihtiyaç duymazlar, yuva kurmak için...Siz ona yuva olmuşsunuzdur zaten!

Hesap sorar gibi değil, tebessümle "Neredeydin?" diye sorduğunuz zaman, size tüm günü anlatıverirler o an.Sıkıldığınızı belli etmediğinizde, otobüste bir kaç durak gittikten sonra yaşlı bir teyzeye yer verdiğine kadar bütün ayrıntıyı heyecanla anlatabilirler size.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.Düşüncelerine değer verdiğiniz zaman yine karlı çıkan siz olursunuz; sizi yere göğe sığdıramazlar, bir anda "her şey" siz olursunuz.

Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmaları, huysuzlukları, ilgiye açlıkları...Ama ellerinde değildir ki; hala içlerindedir elinde pamuk şeker, saçında kocaman kurdelesiyle koşturan kız çocuğu...

Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar.Bunu siz anlamasanız da bilmelisiniz; geleceğinizi onlar kurarlar.

1 yorum:

  1. Kadınlar dinlenilmeyi sever,erkekler kısa ve öz konuşmaları :) Dinleyen erkek sadece sevdiği için dinler :)

    YanıtlaSil