14 Aralık 2011 Çarşamba

Ev Usulü Romantizm :)

İlişkinizi her daim heyecanlı ve dinamik tutmak için illa ki öyle gösterişli sürprizlere gerek yok.Mevzu bahis olan romantizm ise bazen erkeklerden bir şeyler beklemek gereksizdir.Önceki yazılarımdan "Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan" 'a bir göz atabilirseniz, erkeklerden neden bir romantizm beklememek gerektiğini daha net anlayabilirsiniz.:)
Öyleyse iş başa düştü demektir.Bakalım biz kadınlar neler yapabilir, erkek arkadaşı yada eşiyle romantik bir akşam geçirmek için?Öyle dışarıda şık bir yemek yada pahalı bir yerde eğlenmek gibi abartılı şeylere ihtiyacınız yok.Bütçeyi de sarsmadan, romantizmi doruklarında yaşamanız için işte tavsiyeler...:)

  • Mesajla teklif edin... :İlk iş, romantik bir davet mesajı yollamak olabilir."Şu tarihte ve şu saatte seninle özel bir akşam yemeği yemek istiyorum." temalı mesajınızın sonuna ev adresinizi de ekleyip, romantizme gizem katmanız da mümkün.Ayrıca önemli bir ayrıntı da şu ki, sevdiğiniz insanın bunu hiç beklemediği bir anda gündeme getirmeniz zaten yeterince gizemli olacaktır.Yada telefon  mesajı yerine not kağıdına yazıp paltosunun cebine de iliştirebilirsiniz.Ama sizinde tahmin edeceğiniz gibi o kağıdı göremezse her şey mahvolabilir.Netice de söz konusu erkekler...:)
  • Evde romantik atmosfer... :Ve bir sonraki adım, mekanı düzenlemek...Özel partiler, davetler yada arkadaşlarınızla toplandığınızda kullandığınız mumları, kadehleri, masa örtüsünü, minderleri ortaya çıkartma zamanı...Işıkları loş diyebileceğimiz bir kıvama getirip, etrafa mümkünse hoş kokulu mumları serpiştirin.Rahatlık açısından minderleri yere dağınık bir şekilde koyabilirsiniz ve tabii ki fonda sizin için özel olan yada herhangi romantik bir müziğinde çalması önemli ayrıntılar arasında...
  • Yemek hazırlığı... :Kesinlikle o güne kadar hiç denemediğiniz bir yemeği yapmak gibi bir hataya düşmeyin.Özellikle de evde "fırın, mikrodalga" gibi daha önce çalıştırmadığınız bir cihaza güvenmeyin!!!Tabii ki sevdiğiniz kişinin de damak lezzetini göz ardı etmeyin.Özellikle partnerinizin sevdiği bir yemeği de yaparak onun bütün ilgisini üzerinize çekebilirsiniz.
  • Kendinize özen gösterin... :Ev, yemekler, atmosfer hazır, peki ya siz?Partnerinizi üzerinizde ayıcıklı pijamalarınız ve dağılmış saçlarla karşılamayacaksınız değil mi?O güne kadar giymediğiniz yada giydiğinizde partnerinizin gözlerini sizden alamadığı bir elbise mutlaka olmalı...İşte onu giymenin tam zamanı.:)Evde olduğunuz için çok hafif bir makyaj ve parfümle, işte hazırsınız.
Yemeğinizi yediniz, her şey çok güzel...Öyleyse biraz eğlenmeye ne dersiniz?

  • Eski videolar ve fotoğraflara bakın... :İlk tanıştığınız günden bu yana flört dönemi, çocukluk dönemi, düğün fotoğraf ve videoları, gezip gördüğünüz yerler vs vs...Hem biraz gülüp hem de biraz hüzünlendirse de, bu nostalji sizin eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.
  • Oyun oynayın... :Belki bugüne kadar hep kaçtınız, saçma olacağını düşündünüz belki de ama, inanın bana kendinizi rahat bırakmalı ve sadece zevk almaya bakmalısınız.Çoğumuz bu tarz oyunlardan sadece erkeklerin hoşlandığını düşünsek de, aslında başbaşa oynanan scrabble, iskambil yada video oyunları bizi de çok eğlendirebilir.
  • Evde sinema seansı... :Bu güzel ve özel gece için bir kaç DVD satın alın.Ama size tavsiyem izleyeceğiniz filmler komedi, dram-komedi yada stand-up gösteriler olmalı.Vurdulu kırdılı filmlerle romantik gecenizi berbat etmeyin derim ben...:)
  • Dans edin... :Kim demiş dans etmek için mutlaka özel bir yerlere gitmek gerektiğini?Fonda çalan hafif müziğiniz ve belki birazda şarabın etkisiyle evinizin boş bir alanı gayette yeterli...
Romantizm için bunlar yeterli...Artık bu önerilerimi geliştirip kendinize göre uyarlamak sizin hayal gücünüze ve erkek arkadaşınızla aranızdaki ilişkiye bağlı...
Bu arada bu kadar yazıyorsun ama sen yapıyor musun diye düşünüyorsanız, benim zaten çok romantik ve her şeyden çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var.Ve çoooook mutluyum.Aslına bakarsanız yaşadıklarımı yazıyorum belki de...İşe yarıyor ama emin olun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder