2 Aralık 2011 Cuma

"Aile Saadeti"

Tam olarak beni yansıtan çılgın bir aileye sahip olarak, İstanbul'a geldiğim şu günlerde tam bir aile saadetinin içinde bulunmaktayım.Malum öğrencilik hayatını yaşarken aileden uzakta, İstanbul'a bu gelişim de yine değişik görüntülere sahne oldu.Arkadaşlarımla vakit geçirmenin yanında ailemle de bir orada bir burada gezinip tozunmak ve yeni bebişimizin de heyecanıyla herşey daha bir güzel, daha bir janjanlı geçiyor.3. kez teyze olmanın verdiği heyecanla geldiğim evimde bir yanda mutluluk bir yanda yine Edirne'ye dönecek olmanın verdiği garip bir buruklukla günlerimi dolduruyorum.
Bugün Büyükçekmece sahil boyunca havanın ayazında ailecek yapılan yürüyüşün ardından en uğrak yerimiz kafede Gülseren teyzenin birbirinden lezzetli yemekleriyle karnımızı doyurup çılgın parkta kendinden geçen ailemden bir kaç fotoğraf karesini sizlerle paylaşıyorum.Çılgın bir ailem var derken ne demek istediğimi anlayacağınızdan eminim :)

 Babamı bıraksak yaklaşık 50 sene öncesine dönebilirdi sanırım :)


Bir zamanlar onlar bize seslenirdi "kızım düşersin" diyeeee :))


Bazen biz büyürken ailelerimize neler oluyor demekten kendimi alamasam da; ne oluyorsa iyi ki de oluyor diyorum ve onları çooook seviyorummmm ... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder