8 Şubat 2012 Çarşamba

Sizin Aşkınızın Rengi Hangisi ?

Sevdiğiniz ve üzerinizde taşımaktan keyif aldığınız, kendinizi rahat hissettiğiniz renkler, aslında kişiliğiniz, nelerden hoşlandığınız ve hatta nasıl bir aşık olduğunuz hakkında ipuçları verir.
Peki hoşlandığınız kişinin beğendiği renklerden yola çıkarak, nasıl bir aşık olduğunu öğrenmek ister misiniz?

KIRMIZI: Aşkın ve arzunun rengidir.Favori rengi kırmızı olanlar, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.Kendine güvenen, coşkulu, bazen de kontrolsüz olabilirler.Aşkta ihtiraslı olsa da, her zaman yeni bir aşk için hazırdır.





SİYAH: Bu rengi sevenler dominant ve tutkulu sevgili olurlar.Aşkı çok yoğun ve dolu yaşarlar.Onlar için monotonluk katlanılamaz bir durumdur.





YEŞİL: Güven ve huzur veren bir renktir.Yaratıcılığı ve üretkenliği anlatır.Aşk rengi yeşil olanlar sakin, dost canlısı ve şefkatlidir.Ağırbaşlı ve istikrarlıdır.Aşk konusunda ise özgürlüğüne düşkündür.

PEMBE: İnsanları rahat hissettiren ve dinlendiren bir renktir.Aşk rengi pembe olanlar, etrafa neşe saçan kişilerdir.Heyecan dolu ve eğlenceli aşıklardır.







SARI: Bu rengi seven kişiler, hırslı, zeki ve entellektüeldir.Aşk konusunda bencil olabilirler.Neşeli ve sevecen sevgili olanlar da, aldatmaya meyillidirler.










BEYAZ: Beyaz rengi seven kişiler nazik, asil ve alçak gönüllü kişilerdir.Aşk konusunda istikrarlıdırlar.Sevdiklerine sadık olurlar.

KAHVERENGİ: Denge rengidir.Kahverengi tutkunlarının dengeli bir aşk hayatı vardır.İnişli çıkışlı ilişkilerden pek hoşlanmazlar, sakin bir ilişki ararlar.Paylaşmayı severler.








MAVİ: Sakinliğin simgesidir.Mavi tutkunları için güven ve sadakat çok önemlidir.Tutkulu aşıklardır.En ufak şüphe ve güvensizlik, aşk konusunda kendilerini başarısız hissetmelerine yol açabilir.







TURUNCU: Duygusal ve hassas kişilerdir.Yapıcıdırlar.Heyecan verici, canlı ilişkiler tam onlara göredir.Kıpır kıpır bir ilişki isterler.

MOR: Bu renk asilliği, dengeyi ve kendine güveni temsil eder.Moru sevenler hayal dünyası geniş, sanata düşkün kişilerdir.Aşk konusunda ruh ikizlerini ararlar.

Ben kendi renklerimi seçtim; biraz siyah, biraz pembe, biraz beyaz ve biraz da mor karışımı olsun eeee daha ne olsun diyorum.:))) Peki sizin renginiz hangisi?????

1 yorum: