28 Temmuz 2012 Cumartesi

Aşk Geliyorum Demez ! :)

Ne kadar dalgın olursanız olun, çevrenizdeki gerçekten uyumlu ve huzurlu çiftleri illa ki fark edersiniz.Hani etrafta el ele dolaşırken gördüğünüz, her konuda birbirlerine gülümseyerek yanıtlar veren, mütemadiyen mutlu görünen, birbirlerine her anlamda yakıştırabileceğiniz sevimli aşk pıtırcıklarından bahsediyorum... :)))

Aşkın ve ilişkilerinde temelinde yatan huzurun ana maddesi, hiç kuşkusuz uyum...Gün gelip de karşınıza gerçekten uyumlu olabileceğiniz birinin çıkacağı umudunu kaybetmediyseniz, ne mutlu size... Çünkü bu gerçekten de imkansız değil !





Kader ağlarını örüyor örüyor ve insanları bir araya getiriyor, hiç ummadığınız ya da düşleyemediğiniz güzellikleriyle...Aklınıza bile gelmeyecek bir durumdayken öyle biri çıkıyor ki karşınıza, sanırım uçaklar kıskanıyordur havalanış hızınızı. :))







Uyumlu bir ilişki yaşamak, emektir bir yerde...İnanç ister en sonsuzundan, beraber hareket etmek ister en yapışkanından ve düşünmek - düşünülmek ister zaman mekan dinlemeksizin...

Taa ilk gördüğün andan itibaren bütün yaşanmışlıkların izini koruduğun sürece beslenir birliktelikler.
"Seni seviyorum" klişeliğini redderek ve bıkmadan usanmadan söyleyerek gelir aşk...

"Aşık olmayana aşk, kuru bir kelimeden ibaret.Yarı palavra, yarı safsata.Aşık olmayan bunu anlayamaz, olansa anlatamaz.Öyleyse nasıl söze dökülebilir aşk, kelimelerin hükmünü yitirdiği yerde?" demiş Elif Şafak...

Anlatılmıyor, kelimelere dökülemiyor ama hissettiklerinizin coşkusu gayette yeterli oluyor.Onda kendi yansımanızı görüp, onunlayken kendinizi daha bir sevmektir belki de...Aşk, aslında çok yakın; yeter ki doğru yere bir bakın. ;)

Öyleyse ıskalamayın, ertelemeyin ve özen gösterin...Belki de kapınızdadır hiç beklenmedik bir anda; çünkü aşk geliyorum demez, gelir !!!

Aşkla kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder