8 Şubat 2012 Çarşamba

Kadınların Duymaktan Asla Hoşlanmadığı 7 Söz !

Sayın Beyler, kadınlar hassas, kırılgan, narin ve sizlerden ekstra düşünceli olmanızı bekleyen varlıklar maalesef...Kimi zaman size arkadaş gibi yaklaşsalar da aradaki ince çizgiyi korumak ve kadınların hassas oldukları noktalara dikkat etmek gerekiyor.
Buyurun erkeklerin kadınlara söylememesi gereken 7 söz!!!


 "Sen anlamazsın!"
Bir kere kadınların erkeklerden hiçbir eksiğinin olmadığının anlaşılması gerekiyor.Her ne kadar bu konunun uzatılmaması için erkekler "sen anlamazsın" deyip geçiyorlarsa bile, bu kadınlara yapılabilecek en büyük hatalardan biridir."Sen anlamazsın" demek, bir kadının konuyu anlayamayacak kadar aptal olduğunu, onun konuyu algılayamayacağı kadar zor bir şey olduğunu söylemeniz demektir.Ve bir kadın, asla böyle bir konumda olmak istemez.Bu nedenle konuştuklarınıza bazı konularda daha çok dikkat etmelisiniz.


"Kahküller yüzünü büyük göstermiş."
Bir kadına karşı iltifat ederken dahi "büyük" ve "geniş" kelimelerini kullanırken çok dikkatli olun.Erkekler nasıl ki "göbek" kelimesini duymaktan pek hoşlanmıyorlarsa, kadınlar da bu tür kelimelerden pek hoşlanmazlar.

"Hatalısın!"
Bir kadın hiçbir zaman haklı olmayabilir, fakat hiçbir zaman hatalı değildir.Bu kelimeyi ona sürekli tekrarlarsanız, sizden uzaklaşması an meselesidir.Hatalı gördüğünüzde bunu direk söylemek yerine sakince ve suçlamadan anlatmanız sizin yararınıza olacaktır.

"Aslanım!"
Kadınlar fiziksel olarak erkekler kadar güçlü olmasalar da, erkeklerin yaptığı bir çok işin altından başarıyla kalkabilirler.Ve tabii ki erkek arkadaşlarının yada eşlerinin, kadınları zaman zaman övmeleri daha mutlu hissettirebilir.Yalnız, burada dikkat edilmesi gereken nokta kadınlarla asla bir erkek arkadaşınızla yada kankanızla konuştuğunuz gibi konuşmamanız gerekiyor.Kadınlara hitap ederken kullandığınız sıfatlar, onlar için tahmin ettiğinizden çok daha önemli!

"Adet gününde misin?"
Bir kadının davranışlarında fazladan asabiyet gözlemliyorsanız, büyük ihtimalle zaten adet günündedir.Tavırlarının istem dışı geliştiğini ve duygularını özellikle bu dönemde uç noktalarda yaşadığını unutmadan; bunu bildiğinizi kendinize saklayın!Kesinlikle bunu, onun yüzüne vurmayın!


"Annemin yaptığı gibi değil!"
Hiçbir zaman annenizi, sevgiliniz yada karınızla karşılaştırmaya kalkmayın.Her şeyden önce şunu unutmayın, anneniz başkaları ile ölçülecek biri değil!Ayrıca bir diğer önemli konu da, emin olun, sevgiliniz yada eşiniz de kesinlikle anneniz gibi olmak istemez.Onun da kendine ait özel yetenekleri, ilgi alanları ve becerileri var.Annenizi olabildiğince ilişkinizin dışında tutun.

"Sadece bir kedi."
Kız arkadaşınıza yada eşinize sevimli gelen hiçbir şey "sadece" ile geçiştirilemez.Siz de sevimli ve sempatik olduğunu kabul edin ve bunu söylerken tavrınızı iyi ayarlayın.Bu sevdiğiniz insanı ve fikirlerini ne kadar önemsediğinizi de gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder