11 Şubat 2012 Cumartesi

♥♥ 14 ŞUBAT İÇİN SÜPER BİR FİKRİM VAR ! ♥♥

Sevgililer Gününe sayılı günler kaldı.Kimisi evde film izleyip sıradan bir gün gibi geçirmeyi planlarken bu özel günü, kimisi de farklı alternatifler arıyor.Bende sizlere bir kaç öneride bulunmak istedim.
Malum herkesin ilişkisi farklıdır, ya da ilişki tarzı farklıdır.Öyleyse sizlere şöyle bir önerim var.Öncelikle ilişki tarzınızı belirlemek için küçük bir teste ne dersiniz?Sonrasında da alaturkadan boheme onlarca alternatiften birini seçip, farklı bir gece yaşayabilirsiniz.
Haydi başlayalım... :)

Onunla aşağıdaki seyahatlerden hangisinde daha çok mutlu olursunuz?
a.Arabayla Ege koyları turu.
b.Gemiyle tüm Akdeniz kıyılarını gezmek.
c.Trenle Orta Avrupa'ya doğru yola çıkmak.
d.Sırt çantasıyla plansız bir şekilde oradan oraya gitmek.

İlişkinizi aşağıdaki görüntülerden hangisi en iyi anlatır?
a.Bir sehpanın üstündeki iki tane çay fincanı.
b.Gece deniz kıyısında bırakılmış iki terlik.
c.Bir dağ evindeki şömine ateşi.
d.Hiç durmadan çalan bir müzik kutusu.

Aşağıdaki sürprizlerden sizi en çok hangisi mutlu eder?
a.Evde yemek yerken, birden bir fasıl grubunun nostaljik şarkılarla geceye katılması.
b.Bir sandalla denize açılıp, şampanyalı küçük bir piknik yapmak.
c.Bir tiyatro oyununun sadece ikiniz için oynanması.
d.Arkadaşlarınızın da dahil olduğu şenlikli bir havuz partisi.

Aşağıdaki ikililerden hangisi sizin ilişkinizi tanımlıyor?
a.Rakı ve beyaz peynir
b.Türk kahvesi ve lokum
c.Şarap ve üzüm
d.Bira ve çerez

Aşkınıza yakışan en iyi semt hangisi?
a.Sultanahmet
b.Bebek
c.Kuledibi
d.Beyoğlu

a'lar çoğunluktaysa;
ALATURKA: Sizin ilişkiniz geleneksel aktivitelerden çok besleniyor.Eski Türk müziği şarkısı, bir bardak rakı, bol muhabbetli saatler ilişkinizin küçük mutlulukları arasında. 
Öyleyse işte size 14 Şubat tavsiyelerim;
Ziyade Fasıl, "Fasıl'ın en eğlenceli hali" sloganıyla yıllardır Suadiye ve Levent'te hizmet veriyor.14 Şubat'a özel bir menü hazırlayan şef Mustafa Alkan'ın enfes lezzetleriyle masanız donatılacak.Kişi başı ücreti 150 TL.
KalaBalık Restaurant, Şile'de safkan Yunan mutfağından lezzetler sunan mekanda Sevgililer Günü için baş aşçı Stathis Dapiapis kolları sıvamış.İlginç lezzetleri tatma şansı bulacağınız bu egzotik mekanın kişi başı ücreti ise 120 TL.

b'ler çoğunluktaysa;
ROMANTİK: Kelimenin tam manasıyla siz gerçekten de "aşk" dolu bir çiftsiniz.Özenle seçilmiş sözler, güzel planlar ve sürekli baş başa olmak ilişkinizin en büyük ihtiyaçları.
Öyleyse işte size 14 Şubat tavsiyelerim;
Lavanda Butik Hotel, Şile'nin Ulupelit köyüne çevirin rotayı...Ormanlık içindeki bu şirin otel, size hayalinizdeki romantizmi yaşatabilir.Tuğladan küçük evler eminim çok hoşunuza gidecek.
Conrad İstanbul, Beşiktaş'ta bulunan otelin 14. katında yer alan Summit'te özel bir DJ performans gerçekleşecek.Yemek büfesini ise afrodizyak lezzetlerin süslediği otelde kişi başı ücret 145 TL.+ konaklama isterseniz 575 TL. ödemeniz yeterli olacak.

c'ler çoğunluktaysa;
BOHEM: Siz hem tutkulu bir ikilisiniz hem de her türlü konuyu konuşan ve tartışan bir çiftsiniz.Konuşmak ve keşfetmek sizin aşkınızı temellendiriyor.
Öyleyse işte size 14 Şubat tavsiyelerim;
Çınar Hotel, Yeşilköy'de yarım yüzyılı geride bırakan hotelin mutfağında Sevgililer Gününe özel "Aşk-ı Memnu" menüsü hazırlanmış.Kişi başı ücreti 150 TL.+ konaklama isterseniz 100 Euro ödemeniz yeterli olacak.
Pipa, Nişantaşı'nda İtalyan mutfağına has lezzetlerin sunulduğu mekanda, Sevgililer Gününe özel "Love Bites" menüsü hazırlanmış.Kişi başı ücreti 120 TL.

d'ler çoğunluktaysa;
EĞLENCELİ: Siz kalabalık bir ilişki yaşıyorsunuz.Danslı ve müzikli organizasyonlar, plansız aktiviteler, seyahatler ilişkinizin can damarı.Hareket ve dinamizm sizin birinci kuralınız.
Öyleyse işte size 14 Şubat tavsiyelerim;
 Blackk, Ortaköy'de bulunan mekanda Sevgililer Gününe özel "Aşk Menüsü" hazırlanmış.Boğaz manzarasına karşı romantik bir yemek ve ardından kulüp bölümünde eğlence sizleri bekliyor.Ortalama kişi başı ücreti 100-150 TL.
360istanbul, Taksim'de enfes manzarası ve Sevgililer Gününe özel Hollandalı performans sanatçısı "Lady Marmalade" ile coşmaya hazırlanın.Menü hem lezzetli yemekleri hem de ilginç yemek isimleriyle dikkat çekiyor.Birkaç örnek vermek gerekirse, "Annene Söyleme", "Yakınlaş ve Gör", "Belki Bu Sefer"...İki kişi 300 TL'ye güzel vakit geçirebilirsiniz.
Sevgililer Gününde ve tabii ki devamında aşk, sevgi ve huzur peşinizi bırakmasın. ♥♥ :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder