9 Ocak 2013 Çarşamba

İlk günkü gibi "aşk" ♥ ♥

Aşık olduğumuzda her şey çok güzeldir.Mutluyuzdur ve sorunları görmezden gelebiliriz.Ama biraz zaman geçince gerçek hayata döneriz, sevgilimiz dokunulmazlığını kaybeder.
Ufak tartışmalar, büyük kavgalara dönüştüğündeyse, artık o bizim için sinir bozucunun tekidir!
Yine de onca emek harcadığınız ilişkinizden vazgeçmek o kadar da kolay değildir.Önemli olan, ilişkinizi çıkmaza sokmadan aşkınızı diri tutabilmek...
Nasıl mı?
İşte size öneriler...

Önceliklerinizi yeniden belirleyin.
İlişkimiz ilerledikçe sevgilimize gösterdiğimiz yakın ilgiyi kaybedebiliriz.Zamanla önceliklerimiz yer değiştirir ve ne kadar farkında olmasak da sevgilimiz alt sıralara düşer.Onun yerini işimiz, çocuklarımız ya da arkadaşlarımız alabilir.Oysa özel hayatımızda bir şeyler ters gitmeye görsün, hemen bütün hayatımıza yansır.Başka bir deyişle, ilişkiniz ne kadar yolunda giderse hayatınızda bir o kadar kolaylaşır.Bir kere kafanız rahat olur.

Sevginizi göstermekten çekinmeyin.
Ne kadar birlikte olduğunuz fark etmez, önemli olan hissettiklerinizi söylemeniz! Hepimiz sevildiğimizi ve öenmli olduğumuzu hissetmek isteriz.Bu konuda bir cinsiyet ayrımı yapmak pek de mümkün değil, etten kemikten insanlarız yahu...Özellikle kötü bir günün ardından, bir yorgunluğun üstüne ya da gergin bir dönemdeyken sevgilinize onu sevdiğinizi, özlediğinizi hissettirerek söylemeniz, emin olun günün bütün negatifliğini silip süpürecektir.Bir de ona sıkıca sarılmanız, dokunmanız bunu daha da içten hissetmesine yardımcı olacaktır.

Teknolojiden uzaklaşın.
Her gün dizi izlemekten vazgeçin, Facebook-Twitter-Msn gibi internette fazlaca vakit alan siteleri bir günlüğüne ziyaret etmeseniz kimse sizin öldüğünüzü falan düşünmez merak etmeyin.Zamanı sadece ikiniz için değerlendirin.Hafif bir müzik, güzel bir yemek ve bolca sohbet..Bu sadece bir örnek, gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış.Çiftler, birlikte geçirilen kaliteli zamandan sıklıkla bahsederler, fakat ne anlam ifade ettiğini asla fark edemezler.


Vakit, aşk vakti...
Bir düşünün, birlikteyken en çok ne yapmaktan hoşlanıyorsunuz? Film izlemek, futbol maçı izlemek, müzik dinlemek, fotoğraf çekmek ya da içkilerinizi yudumlarken sohbet etmek...Mutlaka buna benzer ortak bir zevkiniz vardır; birlikte keyfini çıkartın.Anı, anılarınızla doldurun.

Aşkla kalın... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder