3 Ocak 2013 Perşembe

YENİ YIL RİTÜELİ-2: "Bay Doğru"yu bulmak!

Geçen sene...
Hatırlamak bile istemeyebilirsiniz, duygularınız yıpranmış ve aşka küsmüş bile olabilirsiniz, bütün sene güzel geçmiş ve "tam da o'nu bulmuştum" dediğiniz anda kaybetmiş de olabilirsiniz, hatta belki de daha sevdiğinizi bile söyleyemeden erkek kişisi en yakın arkadaşınızdan hoşlanmaya başlamıştır bile, beklenmedik bir anda terk edilmiş olabilirsiniz, yeni başlangıçlar için gücünüzün tükendiğini hissediyor olabilirsiniz, güvendiğiniz dağlara karlar yağmıştır, en ufak bir cümlesi sizdeki aşkı alıp götürmüştür...

Fakat 2013'e "Bu yıl benim yılım olacak" diye başlamayı hiç düşündünüz mü???

Bu sene yeni başlangıçlar için hazırlanın!

Mutluluğun kapılarını aralıyorummm... :)


Gidecek yeni yerler bulun!
Yenilenmek için ilk olarak gittiğiniz, vakit geçirdiğiniz mekanları değiştirmekte fayda var.Yeni mekanlar keşfetmek, hem yeni yüzler görmeniz açısından hem de eski hatıraları canlandırmamak üzere atılacak bir adım olarak size iyi gelecektir.Zevkinizi yansıtan yeni mekanlar bulun ve başlangıç için yepyeni bir adım atın.

Daha cesur olun!
Eğer sormazsanız, öğrenemezsiniz! Kulağa çok baştan savma bir cümle gibi gelebilir, fakat gerçek bu!
Flört halindeyken utanıp sıkılmalar, zamanla tanırım düşüncesiyle her şeyi zamana bırakmalar, nasılsa anlatır zamanı gelince diye çekingen davranmalar... Şimdiye kadar durum buydu da ne oldu?! Olabildiğince açık ve net olun.Gülümseyin, omuzlarınızı dik tutun ve konuştuğunuz kişinin direkt olarak gözlerine bakın.Özgüveniniz her zaman yüksek olsun.

Ne "istemediğinizi" bilin!
Nasıl bir insanla birlikte olmak istediğinizi bilmiyorsanız, en azından nasıl birini istemediğinizi bilmeniz gerekiyor.Kurallarınız konusunda katı ve kesin olun.Zamanınızın kıymetli olduğunu hatırlıyorsunuz değil mi? Öyleyse iyi değerlendirmek sizin elinizde...Bu yüzden sadece yakışıklı ya da zengin, hatıralarınız var ya da aynı şehirdesiniz, ortak arkadaşlarınız var diye biriyle görüşmemelisiniz.

Kendinizi sıkmayın!
Hayatınızda illa biri olacak diye bir kural yok.Her şeyden önce kendi kendinize yetebiliyor olmalısınız.Zamanı gelince zaten "Bay Doğru" karşınıza çıkacaktır.Sabırlı olun ve hayattan zevk almaya bakın.

Aşkla kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder