21 Ocak 2013 Pazartesi

Pişmaniye Diyarına Yolculuk & İzmit-Gölcük

Pazar günü pişmaniyelerin pamuk pamuk vitrinleri süslediği, körfez manzarasının dillere destan güzelliği ve yemyeşil doğasıyla tam bir oksijen deposu İzmit'e doğru yola çıktık.Ailecek hem gezmece hem de akraba ziyaretini birbirine harmanlayıp, harika bir gün geçirdik.

Yengemin güzel yemekleri, dayımın hoş sohbeti ve ablamla güzel kızının samimiyetiyle, misafirperverlikleriyle bol bol hasret giderdik.

İşte "İlişki"ye İlişki"n'in İzmit-Gölcük macerası...




Gölcük gezimizde uğradığımız ve doğasına hayran kaldığım "Erenler Tesisleri"nde özellikle evlenmeyi düşünen takipçilerim içinde bol bol bilgi topladım.
İstanbul'a yakın oluşuyla, servis elemanlarının pratikliği ve organizasyonlarının aracısız gerçekleştirilmesi hakkında tesis sahibi Metin Erenkaya ile sohbet ettim.
Evlenmek üzere olup da farklı bir düğün konsepti arayanlar, kır düğünü hayali kuranlar, şehrin gürültüsünden uzakta bir düğün mekanı arayanlar için bulunmaz bir fırsat olduğunu söylemekte fayda var.






Erenler Tesisleri  'nde kır düğünü, nişan ve toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz yeterli alan mevcut.Azar Deresinin hemen yanında, ormanın içinde romantik bir kır düğünü için 1200 kişilik kapasitesiyle tesis, daha da büyümeyi hedefliyor. İşletmecisi Metin Bey'in gün geçtikçe geliştirmeyi hedeflediğini, bir kaç sene içerisinde gelen misafirlerine konaklama hizmeti sunmak amacıyla bungalow tarzı evler hazırlayacaklarını anlattı.











Kır düğünleri, nişan, kına gecesi, mezuniyet törenleri, şirket toplantıları, barbekü partileri için uygun alanların bulunduğu Erenler Tesisleri'ne mutlaka uğramalısınız.









Hafta sonu kaçamakları için de şömine başında kahvenizi yudumlarken eşsiz manzarasını izleme imkanı sunan tesisin ulaşım bilgilerine ve rezervasyon telefonlarına www.erenleralabalik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bir Gölcük Çocuğuna aşık biri olarak bende görmeliyim! Geçtiğimiz haftasonu biz de gezmeye gidiyorduk güya ama erteledik bakalım kısmet ne zamana :)

    YanıtlaSil