20 Temmuz 2012 Cuma

Bu Ne PERHİZ, Bu Ne LAHANA Turşusu !

Dün akşam arkadaşımla bir kafede biraz sohbetlenelim dedik.Havadan sudan sohbet muhabbet dönerken aramızda, bir anda kafeye giren bir çift ilgimi tamamen üzerlerine çekti.Normalde bu kadar şekilci, bu kadar da dış görüntüye önem veren biri olmamama rağmen, "bu kadar da olmaz" demekten kendimi alamadım.

Zayıf, kaslı ve fit erkekler nasıl oluyor da şişman ve hımbıl kadınları tercih edebiliyor anlamıyorum.Ama bahsettiğim biraz kilolu hatunlar değil tabii ki...Onlar balık etli statüsüne girebiliyorlar en azından. :) Her yerinden yağ fırtlamış olmasına rağmen mini etek ve dar body giymekten vazgeçmeyen ve tüm tuhaf bakışlara rağmen bunu kendilerine yakıştıran hatunlar, sözüm size...

Bu konu epeydir ilgimi çekiyordu zaten.Hatta artık çiroz gibi 0 beden kadınların, erkekler tarafından tercih edilmediğini ve biraz etine dolgun olmak daha hoş bir görüntü kazandıracaktır demiştim Aşk Kaç Beden Giyer ??? postumda.Dilerseniz minik bir tık ve o posta da göz atabilirsiniz.

Gelelim bizim kafedeki sevimli çifte.


Dışarıdan baktığınızda uyumlu görünmeleri imkansız olan çift hakkında türlü türlü düşünceler geliyor insanın aklına.
İlk olarak tabii ki gözünüzün önünde bir tencere-kapak canlanıveriyor.:))) Şaka bir yana, cidden uyumlu olduklarını düşünüyorlar mıdır acaba dedim kendi kendime.
Sonrasında aklınıza gelen şey, erkeğin kendine olan güvensizliği...Kimsenin onu beğenmediğini ve hoşlanmadığını düşünen erkek, fazla kilolarından dolayı tercih edilmediğini düşünen ve tabii ki bundan dolayı güven kaybı yaşayan kadını bulur.Benim kanım, bu tarz ilişkilerde kadınlar erkeklere daha yoğun duygular beslerler, vücut ölçülerini kıskanıyor olabilirler. :)





Aklıma gelen bir diğer şey ise bir Türk filminde duyduğum "bisiklet ehliyeti ile kamyon kullanmak" sözüydü. :) Eminim her türlü tartışma konularında kadının fikirleri ağır basıyordur.

Belki de kadınlar için tetikleyici bir durum haline dönüştürülebilir tabii...Kaybetme korkusu sebebiyle spor ve diyet programlarına yazılıp, hem daha sağlıklı hem de daha hoş görünüşe sahip olmaları kaçınılmaz olabilir.Dün ki çift için pek böyle bir şey söz konusu gibi durmuyordu ama umarım mutlu bir ilişki yaşamak isterken uyumlu olmaya da dikkat edersiniz.Kim ne düşünürse düşünsün ya da ne derse desin demeyin, dışarıdan bakıldığında takdir edilmek sizinde hoşunuza gidecektir.

1 yorum:

  1. Merhaba:) Bir şekilde bizi bize anlatan yazılar çoğunlukla ilgi çekiyor, konu ilgi çekiciyken bunu karikatürlerle desteklemeniz iyi olmuş. Naçizane bir önerim olabilir mi, blog başlık yazı karakterinizde "Ş" çok ters düşmüş, Türkçe alfabeye uygun bir yazı karakteri seçerseniz daha iyi olabilir blog başlığı için.

    YanıtlaSil