28 Şubat 2012 Salı

Nasıl Bir Aşık Olduğunuz Doğum Gününüzde Saklı

Herkesin farklı karakteristik özellikleri ve duygularını ifade ederken takındığı farklı tavırları vardır.Peki siz konu "aşk" olunca nasıl bir tutum içerisine giriyorsunuz?
Bir çoğumuz "Ben bencilim.", "Ben hayalciyim.", "Ben değişkenim." gibi cümleler kurmaktan kaçınır.
"Aşk ve İlişki Rehberiniz" adlı kitabın yazarı Sonia Ducie'ye göre, doğum gününüzün aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var.
Yazara göre numeroloji, diğer insanlarla olan fiziksel, duygusal, mantıksal ve ruhsal ilişkilerinizi anlamanızı sağlıyor.


Kişisel numaranızı bulmak için yapmanız gereken işlem çok basit...Ulaşmak istediğimiz şey tek basamaklı bir rakam elde etmek.Şayet doğum gününüz benimki gibi iki basamaktan oluşuyorsa;
Benim doğum günüm 16'sında.Yapacağımız işlem 1+6=7 ve tek basamaklı kişisel sayınıza ulaşabilirsiniz.
İşte sonuçlar...
Bencil birler: Doğuştan liderlik özelliğiniz ve kontrolü elinizde bulundurma isteğiniz, hayatınızın diğer alanlarında olduğu gibi aşk hayatınızda da kendini gösteriyor.Zorsunuz çünkü "Hep ben, hep ben!" diyorsunuz.Bu bencil yapınız, insanların sevgililerini çalmaya kadar gidebiliyor.

Romantik ikiler: Romantizm, sizin için en başta geliyor.Sevildiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var.Siz de karşılığında sevgi veriyorsunuz.Sevgilinizin elini tutmaktan hoşlanıyorsunuz, çünkü bu sizin diğer yarınızla bağlantı kurmanızı sağlıyor.Çok verici bir insansınız, almayı da öğrenmelisiniz.

Flörtçü üçler: Flört, tam sizin için.Ama bu çoğu zaman başınızın belaya girmesine neden olabiliyor.Çevrenizi sarmasını istediğiniz yakışıklı erkeklerden, asılsız dedikodulara kadar bir çok konu sizi meşgul ediyor.Bu eğiliminizle, hayatın gerçeklerinden uzaklaşmak istiyorsunuz.

Tutkulu dörtler: Çok romantik ve tutkulu bir insansınız.Hem kendinizin hem de partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve tatmin etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Güven sizin için çok önemli...Daha doğal ve rahat davranarak ilişkinize heyecan katabilirsiniz.

Değişken beşler: Rüzgar gibi değişkensiniz ve sizin bu yapınıza ayak uydurabilecek bir erkek arkadaşa ihtiyacınız var.Hayatınızdaki her kişi sizin için ayrı bir macera,aşk konusunda çok sabırsızsınız.Önünüze gelen herkesle birlikte olma eğiliminiz var.

Şefkatli altılar: Çarşafların arasında çok yeteneklisiniz ve birisine aşık olduğunuzda şefkatli ve cömertsiniz.Mantığınızla değil, kalbinizle hareket ediyorsunuz.Hayatınızda hiç olmazsa bir kere kırdığınız kalbi onarmak için çaba sarf edin.

Hayalci yediler: Sevdiğinize tapıyor, onun kendini mükemmel hissetmesini sağlıyorsunuz.Hayal kurmayı seven bir insansınız.Ve maalesef gerçekler sizi çoğu zaman zorluyor.Bu yüzden uzaktan seveceğiniz bir erkeği tercih ediyorsunuz.Kafa dengi bir erkek arkadaş bulmak bu yüzden biraz zor oluyor sizin için.

Oyuncu sekizler: Çevrenizi büyülüyorsunuz.Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor.Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz.Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz.Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.

Cömert dokuzlar: Çok verici bir insansınız.Ödülünüz ise eşinizi mutlu görmek.Yumuşak ve oyunlar oynamaktan hoşlanan bir insandan çılgın ve vahşi bir yaratığa dönüşebiliyorsunuz.Çok çabuk sinirleniyorsunuz, neyse ki bu siniriniz kısa sürede yatışıyor.

 Bende ek olarak onuncu maddeyi sunuyorum sizlere.:) Aşık onlar... Biraz romantik, fıldır fıldır gözleri oynayan bir flört delisi, tutkulu ve bir o kadar da oyuncu, duruma göre değişken, anne eli değmiş kadar şefkatli, pembe panjurlu hayalleri olan bir hayalci ve aşkın dibine vuracak kadar da duygularında cömert bir karakter...İşte size ideal eş tarifi.:)

1 yorum:

  1. Benimki doğrumu çıktı ne :D

    Bu arada canım bloğun çok hoş :)

    YanıtlaSil