8 Şubat 2012 Çarşamba

(M)emorial'ın (E)n (C)oşkulu (K)ahramanları

Dün akşam ablam ve eniştemin çalıştığı, Türkiye'nin sayılı hastanelerinden bir olan, Memorial Hastanesi'nin Geleneksel Bowling Turnuvasının düzenlendiği, Profilo AVM'ye gittik.Turnuvaya Memorial Hastanesi (Şişli) ve bağlı bulunduğu kuruluşlardan Hizmet Hastanesi, Ataşehir Memorial Hastanesi ve Etiler-Suadiye Polikliniklerinden birçok personelin oluşturduğu 4'er kişiden 71 takım katılmıştı.İlginç takım isimleriyle hastane personelinin yaratıcılıklarını konuşturduğu geceden, sizler için seçtiğim isimler şöyle;
  • Bütçe-Raporlama Takımı: EBİTDA
  • Anestezi Takımı: KESER BİÇER
  • Proje Takımı: YIKIM EKİBİ
  • Eczane Takımı: XANAX
  • Üroloji Takımı: ÜRO-TEAM
  • Çağrı Merkezi Takımı: ATOM KARINCALAR
  • Radyoloji Takımı: RADBULL
  • Kan Bankası Takımı: VAMPİRLER
  • Tüp Bebek-IVF Takımı: SPERMEN ve BABY MAKER :))
Bitanecik ablamla turnuvanın başlamasını beklerken boş boş durmayalım dedik ve flaşlar patladı.:)
 İşte bizim ekip...:) Bütçe-Raporlama bölümü çalışanlarının olurşturduğu "EBİTDA" takımı sırasıyla Kenan Çıtırkı (enişteceğzimm), Emre Göneç, Cem Kara ve Mehmet Utku Barın'dan oluşuyordu.Özel ayakkabılarını giyip turnuvaya hazır olan takımımızda, en şanslı oyuncu Cem Bey'di sanırım.Yepyeni ayakkabıları ona uğur getirmiş olmalı...:))))
Ve turnuva başlaaaarrrr...
Hem çok eğlenceli, hem de tatlı bir rekabetle süren turnuva boyunca "EBİTDA" takımı elemanlarının atış sonrası sevinçlerinden bir derleme... :)

Turnuvada, atışlar arası verilen küçük molalarda yüzlerinden kahkaha eksik olmayan takım elemanlarımıza bizlerde eşlik ettik.
EBİTDA'nın karnesi...:)) Gecenin en başarılı oyuncusu Cem Bey olurken, muhteşem atışlarına ve senelerdir bowling oynayıp 4 kupa sahibi olan Emre Bey sanırım o gece pek de formunda değildi.Yine de atışları sonucu 521 puan yapan takımımız, umuyorum Cuma günü düzenlenecek finale kalabilir.
Finale,71 takımdan en yüksek puanlara sahip olan ilk 15'i katılacak.

Vee geceden son kare...Başarılı oyunlarıyla takım elemanlarının ve desteklemeye gelen arkadaşlarının yüzleri gülüyordu.
Kesinlikle çok eğlendiğimi söyleyebilirim.Ayrıca EBİTDA'ya, Cuma günü finalde başarılar diliyorum.Çekirdek aile enişteme ve ablama da, beni bu güzel geceye davet ettikleri için çok teşekkür ediyorum.
Cuma günü görüşmek dileğiyle... :)

4 yorum:

  1. Çok beğendik Didemcim, turnuva ancak bu kadar güzel anlatılırdı :)
    Ellerine, yüreğine sağlık !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin güzel gülümsemelerinizin yansımasıydı hepsi Selcan ablacımmmm:) Teşekkür ediyorum, cuma günü görüşmek üzereee... ;)

      Sil
  2. Çok güzel bir aktivite dolayısıyla da harika kareler:)Cuma gününü heyacanla ve marakla bekliyorum,Başarılar...Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecan cuma günü de devam edecek.En güzel karelerle sizlere aktarmaya çalışacağım tekrar...İlginize teşekkür ediyorum;)

      Sil