6 Şubat 2012 Pazartesi

Kadınları Anlamak İçin 10 Küçük Dokunuş

Sevdiğiniz kadını anlamak, isteklerine cevap verebilmek ve mutlu birlikteliğinizi bir ömür sürdürmek için, işte sizlere küçük bir "kadınları anlama klavuzu"...
Bakın kadınlar neler ister?!


Anlaşılmak...
İletişim kurabilmek, her ilişkinin sağlığı için olmazsa olmazdır.Eğer bir kadının ufak bile olsa bir problemi varsa, emin olun onu dinlemenizi istiyordur.Bir takım problemler erkekler için çok anlamlı gözükmese de empati kurun, dinleyin ve anlamaya çalışın.Bu özveriyi göstermek bile bir kadını rahatlatır ve onu anladığınızı yada anlamaya çalıştığınızı gösterir.


Kararlılık...
Bir kadın, karşısındaki insanın ne kadar kararlı olduğunu hissederse, o kadar güven besler.Hayatta ne kadar kararlıysanız, ayaklarınız o kadar yere basıyor demektir.Kadınlar her zaman ne istediğini bilen erkeklere kendini daha çok teslim eder, çünkü istendiklerini bilmeleri onları son derece mutlu edecektir.

Saygı...
Hayatta neyi saygı üzerine kurarsanız kurun, olumlu gittiğini göreceksiniz.Aynı şekilde kadınlar da kendilerine saygı duyulmasını isterler.Bunun en büyük sebebi, kadınlar ilişkilerinde saygı gördükleri kadar kendilerini değerli hissederler.Unutmayın ki, bir kadına, onun fikirlerine saygı duyduğunuzu hissettirirseniz, hiçbir şey onun için külfet olmayacaktır.

Özveri...
Kadınlar, ilişkilerinde her zaman verdikleri emeklerin yansımasını görmek isterler.Bunu göstermenin en güzel yolu özveri göstermek ve fedakarlıkta bulunmak olacaktır diyebilirim.Bir kadın en ufak bir şeyin bile sadece kendisi için yapıldığını gördüğünde inanın kendini çok mutlu hissedecektir ve bu mutluluk ilişkinin tamamına yansıyacaktır.



Özgürlük...
Kadınlar genellikle ilişkilerinde tüm hayatı paylaşmayı arzulasalar da, kendilerine ait bir alan bırakılmadığında işler değişebilir.Unutmayın ki, kadınlar kendilerine ait bir özgürlük alanı kalmadığında kendilerini kafeste gibi hissedeceklerdir.Böyle bir durumda bir kadının kendine alan açması ve özgürlüğünü kazanması için hırçınlaşmaması imkansızdır.



Doğallık...
 Sadece olduğunuz gibi olmak, bazen tüm sorunların çözümüdür.Eğer bir kadına olmadığınız biri gibi davranılıyorsa, emin olun bunu anlar ve anladığında artık hiçbir şey ona inandırıcı gelmeyecektir.Kadınların sezgilerini hafife almamak gerekir.


 İlgi...
Bir erkeğin, bir kadının üzerinde her zaman ilgisini hissettirmesi gerekir.Tabii ki bunu yapmanın sayısız yolu var.Ufak bir jest, sarf edilen güzel sözler, bazen bir dokunuş, belki de sadece bir bakış...İnanın, bir kadına, ona ait olduğunuzu hissettirmek sandığınızdan daha kolay.Yeter ki, ilginizi üzerinde hissetsin.



Hatırlanmak...
Doğum günü, yıldönümünüz, sevgililer günü yada yılbaşı gibi özel günler kadınlar için çok daha anlamlıdır çoğu zaman.Bu özel günleri unutulmaz ve diğer günlerden farklı kılmanız, bir kadının yüzünü tahmin ettiğinizden çok daha fazla güldürecektir.Tabii ki bu ilişkinizde de büyük farklılıklar yaratacaktır.




Sürprizler...
Bir kadını mutlu etmek, bazen tahmin ettiğinizden daha kolaydır.Onu sadece birazcık şımartmanızın vereceği mutluluk tarif edilemez.Hiç beklemediği anda verdiğiniz bir hediye, Özel bir gün olmamasına rağmen alacağınız bir demet çiçek yada kendi ellerinizle sadece onun için pişirdiğiniz güzel bir yemek bir kadının karşısındakine daha çok bağlanmasını sağlayacaktır.

Güven...
 Bir kadın için herşey güvenle başlar.Her konuda güvenilirlik bir kadın için bir lüks değil, bir ihtiyaçtır; çünkü güven demek teslimiyet demektir.Özellikle bir erkeğe olan güveni karşılıklıysa, zaten huzur kendiliğinden gelecektir.Ama sakın unutmayın, kadının güvenini kazanmak ne kadar zor bile olsa, sonrasında yaşanacaklara kesinlikle değecektir.

4 yorum:

  1. Çok doğru,genelde kadın-erkek ilişkileri maalesef "sahiplenme" duygusu yoğun dolayısyla da anlaşmazlıkların nedeni bu konudan kaynaklanıyor.Güzel bir blog konular daha da güzel,takipteyim:)Sevgiler Mutlu günler

    YanıtlaSil
  2. Yazınızı beğenerek okudum :) teşekkür ederim sevgilimle güzel bir ilişkimiz olacagına inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Evet çok begendim aslında bunu Herkezin takip etmesini isterim demekki neymiş büyük mutluluklar ince davranışlarda sakliymis ince davranalım büyük mutlu olalım türkiye.

    YanıtlaSil
  4. Slm.Bence gerçek hayatın toz pembe kısımları bunlar.Bir çoğunuzun kızdığını hisseder gibiyim.Kadınları anlamak kainatın sırlarını çözmek kadar zor.

    YanıtlaSil