10 Şubat 2012 Cuma

Bir Film İzledim ve Hayatım Değişti :)

Tom: Kimsenin sevgilisi olmak istemiyordun, şimdiyse evlisin.
Summer: Bana da sürpriz oldu.
Tom: Asla anlayamayacağım galiba. yani hiç mantıklı gelmiyor.
Summer: Birdenbire oldu.
Tom: Evet işte anlamadığım da o. Birdenbire olan ne?
Summer: Bir sabah uyandığımda biliyordum.
Tom: Neyi biliyordun?
Summer: Seninleyken asla emin olamadığım şeyi.

Bu replikler dün akşam izlediğim ve gerçekten etkilendiğim bir filmden alıntı..."Aşkın 500 Günü (500 Day Of Summer)" hikayesi gerçek hayattan alınmış ve ilginç bir şekilde kurgulanmış, izlerken kendinizi kaptırıp vaktin nasıl geçtiğini kavrayamayacağınız bir film.
Beni cezbeden hikayesinin gerçek hayattan alınmış olmasıydı.Aşkın değişik evrelerini, gün be gün netlikle görebileceğiniz ve filmin sonunda "vay bee" diyebileceğiniz nitelikte bir film olduğuna emin olabilirsiniz.:)

Aşkta beklentilerin, umutların ve gidişatın her zaman aynı kalmadığını, hatta hayal kırıklıklarının gerçek bir aşkta ne kadar incitici olabileceğini göreceksiniz.Bazen hayatı kendi isteklerimiz doğrultusunda yaşarken, sadece kendi huzurumuzu ve rahatlığımızı düşünürken, aslında bir zamanlar sevdiğimiz yada sevdiğimizi sandığımız insanların hayatlarına ciddi etkilerimiz olabiliyor.Ve çoğunlukla da beklentiler ile gerçek birbirini pek de tutmuyor maalesef...

Gerçek aşkın varlığına inanmayan Summer (Zooey Deschanel) ile ona aşık olan genç ve başarılı bir adam Tom (Joseph Gordon-levitt) 'un değişik ilişkilerinden güzel sahnelerin yer aldığı "Aşkın 500 Günü"nü kesinlikle tavsiye ediyorum.
Şimdiden iyi seyirler... :)

2 yorum:

  1. Evet bu filmi ben de izlemiştim, çokta sevmiştim.

    "
    Aşkta beklentilerin, umutların ve gidişatın her zaman aynı kalmadığını, hatta hayal kırıklıklarının gerçek bir aşkta ne kadar incitici olabileceğini göreceksiniz. "
    Gerçekten de filmin sonunu "vay bee" diyerek bitirdim, çoğu repliğinide not aldım. Teşekkürler payşatığınız için, kesinlikle herkes izlemeli. ((:

    YanıtlaSil
  2. çok çok çok çok gerçekçi bi film

    YanıtlaSil