18 Nisan 2012 Çarşamba

Müzik Tarzlarına Göre Erkekler

Erkekleri her zaman ele veren bakışları, konuşmaları ya da davranışları değildir.Müzik zevkleri de onları ele vermeye yeter!
Arabesk dinleyen bir erkekle, rock dinleyen bir erkek sizce birbirine ne kadar benzer??? :))
İşte erkek arkadaşınızı / eşinizi tanımanıza yardımcı olacak bir ipucu daha...
Müzik zevki nasıl??






Pop müzik dinleyen erkekler...
Pop müzik dinleyen erkekler genellikle hayatı yaşamayı seven, neşeli erkeklerdir.Hit şarkıları takip ederler, en son çıkan şarkıları iyi bilirler.Bu erkekler marka giyinirler.Yırtık jeanler, kargo pantolonlar, renkli t-shirtler tercih ederler.Delidolu ve çapkındırlar.








Rock müzik dinleyen erkekler...
Kendilerine ait bir dünyaları vardır.Kıyafet seçimlerinde genellikle koyu renkleri tercih ederler ve metal aksesuarlara bayılırlar.Giyim tarzları kadar, ilişki de farklıdır.Kıskançlık etmezler, rahattırlar.




Rap müzik dinleyen erkekler...
Rap dinleyen erkekler, rahat olmayı severler.Sokak ortasında dans etmeleri bile mümkündür.Giyim tarzları genellikle bol pantolon ve t-shirtler, kalın tabanlı spor ayakkabılardan oluşur.İlişkilerde karşı tarafı sıkmayı ve sıkılmayı sevmezler.



Slow müzik dinleyen erkekler...
Sakin ve uyumlu erkeklerdir.Gürültüden hoşlanmazlar ve kavgacı tipler değillerdir.Sakin bir yaşam sürdürürler.Giyim tarzları sade ve rahattır.Sade aksesuarlar kullanırlar, abartıdan uzaktırlar.Romantik olurlar ve sevdiklerini mutlu etmek için sürprizler yaparlar.

5 yorum:

  1. Müziğin ritmine göre kişilik olmuş. :)
    Arabesk dinleyen de ağır abi oluyor.

    YanıtlaSil
  2. hiç bir türü olmayanlar yani ben her telden dinlerim diyen tayfa ne oluyor peki :)

    YanıtlaSil
  3. Her telden dinlerim diyenler de biraz romantik biraz delidolu biraz asi biraz ondan biraz bundan derken değişik bir ruh haliniz olmalı :)

    YanıtlaSil
  4. yok ben o türden değilim zaten ama merak ettim :) fakat sanırım benimde ruh halim değişiyor belli bir istikamette gitmiyor.

    YanıtlaSil
  5. bence en makbulu slow muzık dınleyen erkekler.. :))

    YanıtlaSil