23 Nisan 2012 Pazartesi

Romantizm Tavan Yapsın

Sevgilinizle çok daha derin bir ilişki yaşamanız ve romantizminizi arttırmanız için yakınlaşmanın bir kaç kolay yolunu sizlerle paylaşmaya karar verdim.Daha yakın bir ilişkinizin olması için birbirinize facebook, msn adreslerinizin şifrelerini vermeniz ve birbirinizin arkadaşlıklarına her daim müdahale etmenize hiiiiç gerek yok.

İşte size altın değerinde tavsiyeler...


Detayları sorun...Uğraştığı konular ya da ilgi alanları hakkında ona detaylı sorular sorun.Bu sayede hem onunla biraz daha iletişim kurmuş olursunuz, hemde üzerinde çok fazla baskı kurmadan onun yaşadıklarına önem verdiğinizi göstermiş olursunuz.

Birbirinizin hobilerini deneyin...İşten sonra sahilde yaptığınız koşuya, bir kafede kahve içip dinlenme  seansınıza, akşamüstü yapacağınız yürüyüşe onu da davet edin.Ya da onunla en sevdiği PlayStation oyunlarından birini oynayın.Uzmanlara göre, bu şekilde tutkularınızı paylaştığınızda birbirinizin başka yönlerini de görebileceksiniz.

Birbirinize hediyeler verin...Özel günler çoğu erkeğe ne kadar gereksiz gelirse gelsin, bu günleri sakın es geçmeyin.Doğum günleri, yıl dönümünüz, sevgililer günü gibi günlerde birbirinize ufakta olsa hediye almaya özen gösterin.Monotonlaşmış ilişkilerin en büyük kurtarıcısının bu ufak tefek hediyeler ve sürprizler olduğunu unutmayın.

Yalnız kalmaya özen gösterin...Sürekli yalnız kalmak ve mum ışığında yemekler, sevgi sözcükleri vs vs... ilişkide sizi de partnerinizi de yorabilir, sıkabilir.Fakat sürekli arkadaş toplantılarında, kalabalık mekanlarda da birbirinize zaman ayıramayabilirsiniz.Bu yüzden belli zamanlarda baş başa kalıp sadece ikinizi kapsayan planlar yapmanız, ilişkinize ve kendinize biraz zaman tanımanız sizi birbirinize daha çok yaklaştıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder