22 Nisan 2012 Pazar

Erkeklerin Kadınlarda Aradıkları, Buldukları, Bulamadıkları ...

Bayanlar dikkat! Hepimiz biliyoruz ki, erkekler ne kadar "benim için önemli olan iç güzellik..." deseler de, bu tamamen bir fasofiso... :) Onları mutlu eden özellikler ise, bambaşka!
İşte erkeklerin kadınlarda aradıkları özellikler...
Erkeği mutlu edecek kadının özellikleri nelerdir???


ÇEKİCİLİK...
Bir erkeğin sizi fark etmesini saplayan ilk nokta, dış görünüşünüzdür.Onu etkilemek için gereken ilk şey de haliyle biraz çekiciliktir!Bunun için olağanüstü bir çabaya gerek yok.Bakımlı ve kendinden emin bir ifadeye sahip olmanız, sizi yeteri kadar çekici kılacaktır.Kendinize yakışan bir tarz belirleyip, her daim şık ve rahat olmanız da size çekicilik katabilir.Ayrıca aranızda kendinizi ifade etmenizi engellemeyecek kadar mesafe bırakın.Gizemli durmanızda ve her şeyi apaçık konuşmamanızda yarar var.




İDEAL VÜCUT...
Karşınızdaki erkeğin sizde ikinci olarak dikkat edeceği şey, vücut hatlarınızdır.Göğüsleriniz, kalçanız ya da boyunuzun uzunluğu onu cezbedebilir.İdeal vücut hatları olarak yorumladıkları 90-60-90 ölçülerine yaklaşabiliyorsanız, zaten bir çok rakibinizi geride bıraktınız demektir.Ancak unutmayın ki, bazı erkeklerde ideal vücut anlayışı değişir.Siz kendinizle barışık, bakımlı ve şık olmaya özen gösterdiğiniz sürece, her şey kısmet... :)

GÜZEL BİR YÜZ...
Sıra geldi yüzünüze...Tanıştığınız erkeğin yavaş yavaş incelemeye başladığı yüzünüzün doğal bir güzelliğinin olması, gözlerinizin, kulaklarınızın ve burnunuzun yüzünüzle orantılı olması, sizi bu elemeden geçirecektir.Gözlerinizin ve dudaklarınızın güzelliği bu aşamada ayrıca önem taşır.Her zaman bakımlı ve parlak görünen dudaklar, bakışlarınızın çekiciliğiyle birleşince karşınızdaki erkeğin hiç bir şansı yok sanırım... :)





TUTKU...
Bunca adımdan sonra partneriniz sizden biraz tutkulu olmanızı da bekleyecektir.Soğuk bir ortam yaratmaktansa, partnerinize pozitif yaklaşmanız birlikte olduğunuz her anın daha keyifli geçmesine neden olur.

SAYGI...
Diğer hemcinslerinin yanında onu küçük düşürecek şakalar yapmanız büyük bir dezavantaj! Erkekler bu tarz hareketleri tamamen saygısızlık olarak algılarlar.Gözündeki değerinizin azalmasını istemiyorsanız, ona başkalarının yanında saygılı davranmalı, hatta arada azcık da pohpohlamalısınız. :)





ESPRİ ANLAYIŞI...
Karşınızdaki erkeğin yüzünü güldüren şeylere iyi tepkiler vermelisiniz.Eğer çok şakacı bir insan değilse, zaten bu kadar gülümsemesine saygı göstererek, sizinde gülmeniz bir jesttir.Hele de yaptığı kötü esprilerde bile ona iyi tepkiler vermeniz, kendisini yanınızda rahat hissetmesini sağlayacaktır.Eğer güldüren kişi sizseniz, arkadaşlarının en sevdiği insan olabileceğinizden, sizi asla yanından ayırmayacaktır.

ZEKA VE KENDİNE GÜVEN...
Zeki kadın genellikle erkekler için problemdir.Ama bu sadece kısa süreli ilişkiler için geçerlidir.Eğer karşınızdaki erkek uzun süreli bir ilişki arayışındaysa, zeki olmanız ve kendinize güvenmeniz sizi daha çekici kılacaktır.



DÜRÜSTLÜK VE GÜVEN...
Karşınızdaki adamın uzun süre yanınızda olmasını istiyorsanız, önce ona güvenmeli ve tamamen dürüst olmalısınız.Dürüstlükle patavatsızlığı birbirine karıştırmadan, daha ilk günlerde eskide kalan ilişkilerinizi ve kötü anılarınızı anlatmamalı, birbirinizi tanıyıp ne kadar güvenebileceğinizi anladıktan sonra paylaşmalısınız.Erkek kendine güvenen ve dürüst bir kadınla birlikte olmaktan mutlu olacak ve hatta size söylemese de sizinle gurur duyacaktır.





ALTIN GİBİ BİR KALP...
Erkeklerin kötü günlerinde, kadınlar genellikle gündelik planlarını uygulamaya devam ederler."Ne, neden, niçin, neyin var?" gibi soruları kullanmadan, kendilerini anlayacak bir kadına ihtiyaç duyan erkekler, böyle birini bulduklarında ise asla bırakmak istemezler.

VE TABİİ Kİ "AŞK" !!!
Bazı erkekler ilk 3 maddede mutluluğu yakalarken, çoğu erkek ise aşk arar.Kendisine sadık, güzel, çekici, tutkulu, güvenilir, şefkatli ve en önemlisi de kendisine aşık bir kadın bulduklarında, aradıkları mutluluğu bulmuş olurlar.

"Aşk"la kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder