23 Nisan 2012 Pazartesi

Mini Mini Jestler

Kadınların çoğu erkek arkadaşlarının duyarsız ve ilgisiz olmasından yakınır.Genel tavırlarında kadınlar, ilişkide, daha verici ve daha fedakar taraftır.Buna sebep duygusal olmaları, anaç tavırlar içinde hareket etmeleri, ince düşünmeleri... diye sıralayabiliriz.
Erkeklerden de beklentisi çok büyük olmayan kadınlar, zaman zaman küçük jestlerle mutlu olabileceklerinin de sinyallerini verirler.Kimi sevdiği için paha biçilmez saatini denize atar, kimisi de gecenin bir yarısı kapalı olan mağazayı açtırır.Beyler, bu kadar uçmanıza gerek yok, ufak detaylarla da mutlu etmek mümkün...
Karşınızdaki insanın sizi düşündüğünü hissetmek, sizin için ufak tefek uğraşlara girdiğini görmek, her şeyden öte sevildiğinizi beklenmedik anlarda ince ince hissetmek emin olun çok mutlu edecektir.

Popüler bir kadın dergisi yaptığı ankette, erkeklerin birlikte olduğu kadın için yaptıkları jestlere yer verdi.
Ben de hemen bir post hazırlamaya karar verdim.
Belki birilerine ilham olurum, belki gidişatta ufak bir katkım olur dedim, duyanlar duymayanlara iletsinler bakalımmm... :)))

Ve işte anketten çıkan en popüler cevaplar...

Vücut ısı dengeniz aynı değil.Sıcak havalarda mutlaka klimayla uyumak istiyor.Fakat siz üşümeyin diye terlemeye itiraz etmiyor.
Uzun zamandır bilgisayarınıza format atılmasını istiyorsunuz, fakat bu konuyla ilgili yeterli donanımınız da vaktiniz de yok.Bilgisayarınızı açtığınızda her şeyin güncellenmiş olduğunu görüyorsunuz.Bir kaç gün önce sizden bilgisayarınızı istemesinin sebebi buymuş demek ki...
Tatil günlerini tabii ki alışveriş yapmaya ayırmak istemiyor.Ama arkadaşınızın doğum günü / düğünü için almak istediğiniz hediyeye bakmak için sizinle bütün gün geziyor.
Uzun soluklu bir beraberliğiniz var.Size arada sırada mesaj atmasını ya da e-posta yollamasını istiyorsunuz.Hiç beklemediğiniz bir anda, işlerinin çok yoğun olduğu bir dönemde size romantik mesajlar atıyor.


Sokakta yürürken elinizden tutması doğal bir davranıştır, evet...Ama özellikle etrafında erkek arkadaşları varsa sizden uzaklaşır ve çevresine "maço" bir erkek imajı sergilemeye çalışır.Önemli olan kimseye aldırmadan ve yer-mekan dinlemeden elinizden tutması, sarılmasıdır.
Zaman zaman ilişkinizin monotonlaştığını ve uzaklıkların başladığını hissetmeye başladınız.Güzel bir yemekle, hafta sonu için yapılan bir planla ya da gecenin bir yarısı-sabahın köründe yapılan kısa, romantik bir yürüyüşle ilişkinizi canlandırmak ve renk katmak için uğraşıyor.
Sizi sürekli pohpohlaması, iltifatlar etmesi bazen boğucu oluyor.Beklemediğiniz bir anda sizin gibi bir kız arkadaşı olduğu için ne kadar şanslı olduğundan bahsediyor.Tabii bunu gerçekten hissederek söylüyorsa, etkilenmeme gibi olanağınız yok diye düşünüyorum. :)
Dersten çıktınız ya da işten eve dönüyorsunuz, yorgun ve açsınız.Genelde sizden bir şeyler hazırlamanızı bekleyen erkek arkadaşınızın, sizin için bir sofra hazırlaması, minik mum ışıklarıyla süslenmiş ortamda hafif bir de müzikle yarattığı ambiyans paha biçilemez sanırım. :)
Gittiğiniz alışveriş merkezinde beğendiğiniz ayakkabıyı, kazağı, t-shirtü ya da çantayı, ertesi gün alıp size postalıyor.Zamansız ve beklenmedik hediyeler de ilişkiyi canlı tutan etkenler arasındadır.

Sizi mutlu edecek jestler neler olabilir???Yorumlarınızı bekliyorummmm... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder