16 Şubat 2012 Perşembe

3 Adımda Aşkınızı Bakıma Alın

Uzun süren yada gelecek planları yaptığınız bir ilişkiniz vardı.Ama son zamanlarda eski heyecanın kalmadığını ve  sıradanlaştığınızı düşünmeye başladınız.
Dikkat! Tehlike çanları çalıyor, hemen 3 adımlık bir kür sunuyorum sizlere...:)

Birlikte seyahat edin.
İlişkinizin daha başlarındaysanız yada onu daha iyi tanımaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, zamanınızın ve bütçenizin el verdiği kadar uzaklaşın bulunduğunuz yerden.Bunun için kilometrelerce gitmenize gerek yok, ikinizin de görmediği bir yere gitmeniz yeterli.Her zamankinden farklı bir çevrede , baş başa, birbirinizi "yaşamak" farklı hissettirecektir.
Ateş başında tulumların içinde romantik bir gece, belki de karların içinde tertemiz dağ havası alarak yapılan bir aşk ilanı...Her şey çok farklı olacak, emin olun.

Ona ciddi sorular sorun.
Başlangıç aşamasını geçip artık ilişkinizin büyük bir ciddiyetle devam ettiğini ve gelecekle ilgili planlar yapma aşamasına geldiğinizi düşünüyorsunuz.Bunu konuşmak ve planlarınızdan bahsetmek, erkek arkadaşınızın da planlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.Fakat bunlar bir ilişki için, özelikle de bir erkekle konuşmak için gayet hassas konulardır."Biz ne olacağız?" gibi sorular sormak yersiz olacaktır.Örneğin gelecek planlarında yurt dışında yaşamak olan erkek arkadaşınıza konuyla ilgili sorular sormanız mantıksız değildir.

Her zaman dürüst olun.
Partnerinizle tartışmaktan ve konuşmaktan çekinmeyin.Canınızı sıkan konuları içinize atmak yada biriktirmek yerine suçlamadan, bağırmadan anlatmak daha yerinde bir hareket olur.
Hayallerden konuşun: Ona her zaman yapmak istediği ama yapamadıklarını sorun.Hayallerinizi paylaşmak aranızdaki bağı güçlendirir.
Korkuları hakkında konuşun: Ona yüzleşmekten kaçtığı korkularını sorun.Korkuları konusunda ona cesaret vermeniz, destek olmanız kendini daha iyi hissetmesine neden olacaktır.
Geçmişle ilgili konuşun: Ona çocukluğu ve gençliğindeki unutamadığı anılarını sorun.Geçmişiyle ilgili anılar, belki de size bazı ipuçları verebilir.

Bu ufak değişikliklerle belki de ilişkinizin küllenen ateşini yeniden alevlendirebilirsiniz.İletişim kurmak, her şeyin yoluna girmesini sağlayacaktır.Nasıl ki siz bayanlar yada baylar, giyim kuşamınıza, saçınıza başınıza, elinize ayağınıza dikkat ediyor ve bakım yapıyorsanız; ilişkinizin de buna ihtiyacı olabilir unutmayın...
Aşkla kalın.:)))

1 yorum:

  1. Erkek ruhundan da anlayan biri :)teoriği pratiğe geçirmek lazım...

    YanıtlaSil