14 Aralık 2012 Cuma

Kadınların Yüksek Çekicilikleri & "ERKEKLER BİZİ ANLAMIYOR" YAZI DİZİSİ-3

"ERKEKLER BİZİ ANLAMIYOR!" Yazı Dizisi  'ne dolu dolu devam ediyoruz.Söz konusu erkeklerin kadınları anlayamaması olunca maalesef ki konu bitmiyor.
Veee sıradaki konumuzla karşınızdayım.Erkeklerin çekici bulmanın yanı sıra anlamakta güçlük çektiği ve çoğu zaman kıskançlık tripleri eşliğinde belki de sevmeyi reddettikleri bir diğer konu da, kadınların yüksek topuklu ayakkabılara olan tutkuları...


Erkeklerin, kadınların ayakkabı takıntısını anlamaması gayet doğal bir durum...Her ne kadar eşitlikten bahsediyor olsak da, iki cinsin arası topuk farkıyla açık! :)

Evet, tutku derecesinde bağlıyız topuklu ayakkabılara; erkekler bu duruma anlam veremese de biz kendimizi topuklu ayakkabıyla gayette iyi ve çekici hissedebiliyoruz; canımızı ne kadar acıtırsa acıtsın topuklu ayakkabı giymekten de vazgeçmiyoruz!
Peki nereden çıkmış bu topuklu ayakkabı; kim bulmuş bu topuklu ayakkabıyı yahuuu?! :)

Uzmanlar, topuklu ayakkabıların Taş Devri zamanlarında ihtiyaçlar dahilinde kişisel kullanım için ortaya çıktığını düşünüyorlar.Peki biliyor muydunuz; topuklu ayakkabıları ilk kullananlar Mısırlı erkeklermiş. :))) Çiftçilikle uğraşırken toprağa batmamak için topuklu ayakkabı giyiyorlarmış.Bir kısmı da ata binerken, eyerin üzerinde rahat durabilmek için topuklu ayakkabı kullanıyormuş.

Hatta bir zamanlar kişilerin mensup oldukları sınıfları belirleyen unsur, topuk boylarıymış.Bu nedenle bir çok hükümdar topuklu ayakkabılar giyerlermiş.Eminim sizler de benim gibi çok şaşırdınız, ama biraz geçmişe gidildiğinde aslında topuklu ayakkabının belli amaçlara hizmet ettiğini söylemek bile mümkün...

Gelelim topuklu ayakkabı giymenin kadınlarda nasıl bir tutku olduğuna...
Bu tutku öyle bir şey ki, İngiliz kadınlar 15cm.lik topuklu ayakkabı giyebilmek için ayaklarına cerrahi müdahale ile dolgu yaptırıyorlar.Bu dolgunun etkisi 6 ay sürüyor ve hatunlar 6 ay boyunca yüksek topukların üzerinde rahatça, salına salına gezebiliyorlar.Bu operasyon adını ünlü ayakkabı markası "Louboutin"'den almış; "Loub estetiği" deniliyor.Düşünün yani, topuklu ayakkabı giyme sevdasına kadınlar nelere katlanıyorlar. :)

Ayrıca topuklu ayakkabı, bir kadını daha güçlü kılar.Bir bakıma topuklu ayakkabıyla yürümek-yürüyebilmek bir meziyet...Bunu başarabilen bir kadın için zarafet, çekicilik ve öz güven kaçınılmazdır.Yanı sıra da, topuklu ayakkabı giyen kadınlar kıyafetlerini de bu tarzda kombinledikleri için, her daim şık ve bakımlı görüneceklerdir.



Erkeklere göre ise, durum tam olarak şöyle sanıyorum ki;
Yıl 1990
tik tık tik tık tik tık
Yıl 2006
tak tuk tak tuk tak tuk
Yıl 2010 ve sonrası
bak bana bak bana bak bana... :)))



Gayet ilgi ve dikkat çekici bir unsur olduğu gerçek!Kimisine göre, kadının duruşuna anlam katan bir yükselti; kimisine göre aklı olanın giymeyeceği bir şey; kimisine göre ise bütün vücut hatlarına daha zarif ve estetik bir hava kattığından cinsel dürtülere de neden olan bir obje...

Erkeklerde bu konuda böyle değişik fikirlere sahipken, sokaklarda biraz gözlem yapın.Hangi erkek, ince ve yüksek topuklu bir ayakkabıyla güzel kombinlenmiş bir kadın gördüğünde şöyle bir dönüp de bakmasın?! Erkek milleti malum... İm-kan-sız!

Bu bizim yüksek topuklarımızla gezmemize engel mi? Tabii ki hayır...
Yükseklerde ve şık, kendinizi en iyi hissettiğiniz fakat ayaklarınıza işkence ettiğiniz topuklarla çekiciliğinizi ön plana çıkarmanız için hiç bir engel yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder