3 Aralık 2012 Pazartesi

KORKULARINIZLA YÜZLEŞME ZAMANI

Kadınlar da erkekler de günlük hayat içerisinde, çeşitli korkular ve panikler yaşarlar.Peki bunların temel sebebinin burçlarınız olduğunu biliyor muydunuz?

Güçsüz kalmak, belaya bulaşmak, yalnız kalmak, hasta olmak...
İşte burçlara göre en büyük korkularınız...


KOÇ BURCU
Etkinliği, atılganlığı, kendine aşırı güven ve aceleciliği ile bilinen Koç burcunun en büyük korkusu kendine bir hedef bulamamak ve etrafında fikirlerini paylaşacak insanların olmaması.

BOĞA BURCU
Amaca bağlılığından ve sadakatinden ödün vermeyen boğa burcu insanı dış sebeplerden dolayı huzurunu kaybetmekten korkuyor.

İKİZLER BURCU
İkizler burcu deyince akla ilk gelen pratik zeka ve konuşkanlık. Girdiği her ortamda kolayca varlığını hissettiren ikizlerin en büyük korkuları arasında konuşma yeteneğini ve ellerini kaybetmek yer alıyor.

YENGEÇ BURCU
Çevresine ve sevdiklerine karşı son derece  koruyucu, duygusal, ve evcil olan yengeç burcu her ne kadar tuttuğunu koparan bir burç olsa da en büyük korkusu belaya bulaşmak…

ASLAN BURCU
Yaratıcılığı ve etkileyiciliği ile bilinen aslan burcu oldukça sahiplenici ve kıskanç karaktere sahip.Bu burcun en büyük korkusu ise çevresinde hiç kimsenin kalmaması...

BAŞAK BURCU
Çevresinde olup biten her şeyi eleştiren, yargılayan ve her şeyden düzen bekleyen başak burcunun korkuları arasında hasta olmak ilk sırada yer alıyor.

TERAZİ BURCU
Uyumluk ve dengeli sevgi deyince ilk akla gelen Terazi burcunun en büyük korkusu yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk..

AKREP BURCU
Kin, tutku ve gücün simgesi akrep burcu insanı  en çok gücünü ve iktidarını kaybetmekten korkuyor.

YAY BURCU
Özgürlüğün savunucularından olan araştırmacı yay burcunun en büyük korkusu aradığını bulamamak…

OĞLAK BURCU
Hesapçılığı ve başkalarının düşüncelerine önem vermesiyle bilinen Oğlak burcunun korkuları arasında “başkaları ne der” korkusu ilk sırada…

KOVA BURCU
Son derece insancıl olan Kova burcu her ne kadar bağımsız gibi görünse de yalnız kalmaktan oldukça fazla korkuyor.

BALIK BURCU
Hayalci ve duyarlı olan balık burcu oldukça duygusal.Burcun en büyük korkusu duygularını ifade edememek...

KORKUSUZ VE AŞKLA KALIN... :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder