16 Aralık 2012 Pazar

İlişkilerde "Bölü 2 Artı 7" Formülü

Kadın-erkek ilişkilerinde yaş farkı bir hayli önem taşıyor.Kimine göre erkek ne kadar büyük olursa, o kadar olgunlaşmış ve akıl mantık sahibi bir birey oluyormuş, kadının yaşı çok da önemli değilmiş.Kimine göre ise kadın ve erkek arasındaki yaş farkı ne kadar az olursa, çiftler birbirlerini daha iyi anlarlarmış.

Anne ve babası arasında 10 yaştan fazla bir fark olan bir kadın olarak sizler için ilginç bir formüle ulaştım.Hemen paylaşıyorum. :))




Kadın-erkek ilişkilerinde yaş farkı en fazla ne kadar olmalı????
Sizler için dünyanın hiç bir yerinde resmilik taşımayan, fakat kadın-erkek ilişkisindeki yaş farkının "kabul edilebilirlik formülü" olarak düşünülen bir denklem buldum.

"bölü 2 artı 7"




Araştırmacılara göre, ilişkide daha yaşlı olanın yaşı ilk olarak 2'ye bölünecek.Elde edilen sonuca da 7 eklenecek.
İlişkide yaşı küçük olan kişinin olması gereken en düşük yaş, elde ettiğiniz sonuç olacak.(Daha yaşlı olan kadın da olabilir, erkek de.)

Ayrıca olayı biraz daha bilimsel hale getirmek istersek, sizlere araştırmacılar tarafından hazırlanan "İlişkilerde Uygun Yaş Farkı Grafiği"ne bir göz atalım.







Upper Limit: Üst Sınır
Your Age: Sizin Yaşınız
Lower Limit: Alt Sınır
Acceptable: Kabul edilebilir
Partner's acceptable age range: İlişki kurulan kişi için kabul edilebilir yaş aralığı








Mutlu ilişkilerin sırrı, birbirini doğru ve iyi anlamaktan geçiyor.Birbirinizi doğru ve iyi anlamak için de aynı dili konuşuyor olmanız önem taşıyor.Tabii bir de anlamak istiyor olmanız gerekiyor.Ve tüm bunlar için de sevginin, aşkın, duygularınızın yanı sıra aranızda "uçurumlar" diye nitelendirdiğimiz yaş farkının olmaması gerekiyor.
Eee gerisi de size kalıyor. :)

"Y"-Aş-kla kalın... :))) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder