6 Eylül 2012 Perşembe

"Bir anda ondan soğudum, çünkü..."

"Soğumak da neymiş?Eskiden seviyorum dedin mi soğumak-mış, buz tutmak-mış, olmazdı böyle şeyler..." derdi kesin anneannem olsaydı. :) Yeni nesil ilişkilerde sözde büyük aşklarla, yoğun duygularla başlayan aşklar mum alevi gibi sönüyor.

Peki bu soğumaların, buz tutmaların, tabiri caizse aşkları dondurmanın sebepleri neler olabilir?Sizler için hem erkeklere hem de kadınlara sordum ve ufak bir araştırma yaptım.
İşte İlişki'ye İlişki'n yorumuyla erkeklerin ilişkilerden ve kadınlardan soğumalarının nedenleri??????


Makine Mühendisi, 30 yaşındaki Emre, kadınlardaki zamanlama probleminin kendisi için yeterince itici olduğundan bahsediyor.Sevgilisinin 10 dakikadan fazla gecikmesi sonucu, ona eskisi gibi davranmak istemediğini belirtiyor.Bekleme seansları tekrarladıkça da ilişkisini sonlandırabileceğini, buna katlanamayacağını söylüyor.

Deri İmalatçısı, 30 yaşındaki Muzaffer, kız arkadaşıyla bir kaç kadeh bir şeyler içmek istediğinde, çok içip kendini kaybederse, her şeyin bittiği an olduğunu belirtiyor.Kadın kendi sınırını bilmeli ve tadında bırakmalı, gecemizi mahvetmemeli diyor.Ayrıca Bir kadının kendini kontrol edememesi kadar korkunç bir durum olamaz diye de ekliyor.




Sanayici, 32 yaşındaki Cengiz ise, bir kadını ne kadar beğenirse beğensin çok makyaj yapıyor ve yapmacık konuşuyorsa her şeyi bitirebileceğini söylüyor.Karşımdaki kadının doğal olması benim için en önemli özelliklerden biridir diyor.

Genelde kadınlar ilgisizlikten şikayet eder.Fakat bu durumun tam aksi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi, 35 yaşındaki Özgür, erkeklerin de bu durumdan muzdarip olduğuna dikkat çekiyor.Erkekler, kız arkadaşları ne kadar yoğun olursa olsun kendilerine de zaman ayarlayamıyor ve bunu dengeleyemiyorsa, erkeklerden de ilgi beklememeli diye açıklıyor.

Kıl tüy problemi, kadınlar kadar erkeklerinde sorunu maalesef...İş Adamı, 28 yaşındaki Çağdaş, kız arkadaşının sexy görünmek için giydiği eteğin altından fırtlayan tüyleri gördüğünde, askerlik arkadaşıyla birlikteymiş gibi hissettiğini söylüyor. :) Özellikle kolundaki tüylerin fazlasıyla itici olduğunu da ekleyen Çağdaş, erkeklerin birlikte oldukları kadına yönelmelerindeki en önemli unsurun, bakımlı olmaları ve kişisel temizliklerine önem vermeleri olduğunu belirtiyor.



Kimya Mühendisi, 36 yaşındaki Baret, topuklu ayakkabıyla yürümeyi beceremeyen kadınların, bu sevdadan vazgeçmeleri gerektiğini söylüyor.Kadınların topuklu ayakkabı giyip, çekici görünmek uğruna, yolda yürürken tökezlemeleri ya da düşmeleri kadar da itici bir şey olamaz sanırım...

Israr etmek, çoğu kadının en belirgin özelliğidir.Editör, 27 yaşındaki Tolga, kız arkadaşının sürekli ve her konuda ısrarcı yaklaşımından bunaldığını dile getiriyor.Sürekli "dışarıda yemek yiyelim" diyen kız arkadaşının ısrarlarına dayanamayarak kendini koşar adım dışarı atmak istediğini söylüyor, fakat geri dönmemek üzere... :)

İlişkilerde partnerinizi eleştirmek, yapıcı ve yerinde olduğunda fayda sağlar elbette.Fakat eleştirmek sürekli yaptığınız bir huy haline dönüştüğünde, karşı tarafı sıkabilir.Tasarımcı, 34 yaşındaki Tunç, bir ilişki yaşamanın karşılıklı olarak birbirlerine her sözü söyleme hakkı vermediğini savunuyor.Eğer karşınızdakinin her yaptığını, söylediğini, giydiğini, dinlediğini eleştiriyor ve beğenmiyorsanız, neden o kişiyle birliktesiniz???




Sevgi, zamanla ve tanıdıkça yerli yerine oturan bir histir.İlişkinizin ilk günlerinde karşınızdaki kişiye hissettiğiniz o yoğun duyguların adı, olsa olsa hoşlantıdır.Öğretim Görevlisi, 28 yaşındaki Eren, bir kadının ilişkinin ilk günlerinde kendisine "seni seviyorum" demesinin her şeyi bitirdiğini söylüyor.Erkeklerin aklına "neyimi seviyor, beni ne kadar tanıyor..." gibi sorular geldiği için, zamanla oluşan sağlam sevgiyi desteklediğini açıklıyor.

Kadınların şirin göründüklerini sandıkları, zor zamanlarda sevimlilik olması adına kullandıkları silahtır, küçük çocuk taklidi yapmak! Gazeteci, 33 yaşındaki Can, karşısındaki kadının sesini inceltip mıy mıy konuşma tarzının şirin olmanın aksine itici olduğunu söylüyor.Hatta omuzlarından tutup "kendine gel!" diyesim geliyor kimi zaman diye de ekliyor. :)

Cevaplar gösteriyor ki, sanırım erkeklerin düşünce tarzı ile kadınlarınki çok da benzer değil...Aslında soruları sorarken inanılmaz keyifliydi sohbetler, fakat cevaplardan anladım ki;
Bu erkekler ıncık cıncık her şeye takıyorlar. :)

Peki sizin büyük bir aşkla bağlıyken soğumanıza neden olan bir kız arkadaşınız oldu mu???
Vee neden soğudunuz???
Buyrunn yorumları alalım... :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder