13 Eylül 2012 Perşembe

MESAFELER PROBLEM YARATMASIN & SİZİ YIPRATMASIN!

Farklı şehirlerde aynı ritmde atan kalpler...
Üniversitede, tatilde ya da internette tanıştığınız biriyle ilişkinizi yürütmek, aradaki mesafeler yüzünden sizleri zorlayabilir.Birlikte çeşitli geçiş dönemleri atlatırsınız ilişkiniz boyunca, genede tartışmalar da kavgalar da bu dönemde ortaya çıkar.Elinizden telefon düşmez, her an haber almak ya da vermek üzeresinizdir.İletişim kurmak adına teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanırsınız, fakat mesafeler zamanla probleme dönüşmeye başlar.

"İlişki'ye İlişki'n"den uzaktaki sevgilinizle problemsiz bir ilişki yaşamanız için öneriler...


GÜVEN...
Tüm ilişkilerin temelinde hiç kuşkusuz güven yatar.İlişkinizde mesafeler sizi ne kadar ayırırsa ayırırsın, partnerinize güvenmeyi öğrenmek durumundasınız.Hem unutmayın, karşılıklı güven duygusunun hissedildiği bir ilişkide, mesafeler sizin için hiç bir zaman problem yaratmayacaktır.

İLETİŞİM...
Teknoloji çağında yaşadığımızı unutmayın! Her şeye ve herkese yalnızca bir tuş kadar uzaksınız aslında.Teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanmalı ve aranızdaki iletişimi koparmamalısınız.Tabii bu tek taraflı olacak bir şey değil.Bayanlar ve Beyler, iletişim karşılıklı yapılan bir eylemdir! "Nasılsa sen beni arıyorsun" mantığını ilişkinizden uzak tutun!

BULUŞMA...
Uzakta yaşanan ilişkilerin en büyük sorunudur, istediğinizde sevdiğinizi görememeniz...Ama bunu sıkıntı haline getirmek hem sizi hem de partnerinizi sıkıntıya sokmaktan başka bir şeye yaramaz.Siz siz olun, uzun bir süre sonra yaptığınız buluşma planını sakın ertelemeyin.Ayrıca "en son ben gittim, bu sefer de o gelsin" gibi bir mantıkla bakarsanız buluşmalarınıza, ilişkinizi saçma triplerinizle ufak ufak yaraladığınızı er ya da geç anlarsınız.

SÜRPRİZLER...
Aranızdaki mesafelerin ilişkinizi yeterince zorladığı bir gerçek! Öyleyse yapacağınız minik sürprizlerle hem aranızdaki heyecanı daha canlı tutmuş olursunuz, hem de partnerinize verdiğiniz değeri hissettirmiş olabilirsiniz.Sevgilinizin hiç beklemediği bir anda, bulunduğu şehre onu görmeye gitmeniz size olan sevgisiniz ve güvenini daha da arttıracaktır.

ANLAYIŞ...
Uzak ilişkilerin en büyük sorunlarından biri de yanlış anlaşılmalardır.Yüz yüze duygularınızı ifade edemediğiniz için, çoğu zaman birbirinizi yanlış anlamanız olasıdır.Çoğu zaman partnerinizin yaptığı şakayı bile ciddiye alabilirsiniz ve sonucunda beklenmeyen büyük kavgalar ortaya çıkabilir.Size tavsiyem, öncelikle konu her ne olursa olsun partnerinizi dinleyin ve anlayışlı olmaya çalışın.

Uzakta da olsanız sevginiz, yüreğiniz, aklınız ve geleceğinizin birlikte olduğunu düşünüyorsanız, pes etmeden ve önerilerimi dikkate alarak problemsiz bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Aşkla kalın... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder