19 Haziran 2012 Salı

Memorial Hastanesi Geleneksel Pikniği & İlişkiye İlişkin :)

Tatil dönemine girdiğimde en çok eğlendiğim günlerden biriydi sanırım, Memorial Hastanesi bünyesinde organize edilen piknik...
Sarıyer'de, yeşilin en yoğun ve en canlı olduğu, hijyenik koşullarda rahatlıkla piknik yapabilme imkanı bulabileceğiniz Korupark'taydık.Korupark Sarıyer 'de düğünden nişana, piknikten sabah kahvaltısına kadar doğanın içinde kendinizi kaybetme olanağı sağlamışlar.
İstanbul'un göbeğinde de yeşil alandan ve temiz havadan bahsetmek mümkünmüş, bunu görmüş oldum açıkçası... :))



Memorial Hastanesi bünyesindeki; Okmeydanı ve Ataşehir'deki hastanelerden, bir de Hizmet Hastanesi'nden personellerin katılımıyla eğlenceli bir haftasonu geçirdik.
Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği için hazırlanan açık büfelerin tadını çıkartırken, iş yoğunluğunun yarattığı stresten bir nebze uzaklaşan sağlık personelleri çeşitli etkinliklerde görev aldı.Düzenlenen çuval yarışması izleyenleri güldürürken, kimileri de voleybol ya da futbol oynayarak eğlencelerine devam ettiler.




 Personel yakınlarınında davet edildiği etkinlikte, gelen küçük misafirler içinde palyaçolar görev başındaydı.Bir an yüzlerindeki gülümsemeyi kıskanıp aralarına dalmak istediğimi itiraf edebilirim artık sanırım... :))))
Personeller çeşitli aktivitelere katılırken, kendi eğlencelerini kendileri yaratanlarda boş buldukları masalarda okey, tavla ve kağıt oyunları oynayarak eğlendi.Eniştemde bu personellerden biri olduğu için maalesef işin servis kısmıda bana kaldı. :))





Ve tabi ki bu güzel alanda yürüyüş yapmadan olmazdı...Palmiye ve çam ağaçlarının yanı sıra çeşitli meyve ağaçlarınında bulunduğu alanda bir ömür yaşabilirsiniz. :)

Minik Batuhan'ımıza da temiz hava iyi gelmiş olmalı, gün boyu kıpır kıpırdı.Maşallah benim bitanemeeeee... :))))

Bu güzel günün sonunda servis araçlarına binip evlerimize döndük.
Sizlere tavsiyem bu doğa harikası yeri görmek için mutlaka Sarıyer'e uğramalısınız.Piknik alanlarının yanı sıra sabah kahvaltısına gelen misafirler için hazırlanmış masalarda hiç pişman olmayacağınızdan eminim.
Gidip bu yeşil alanda bütün stresinizi atmalısınız... :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder