9 Mayıs 2012 Çarşamba

Aşkın da, Meşkin de Bir Günü Var

İngiltere'de satılan "The Sun" gazetesinin yaptığı bir araştırmaya göre, zam istemenin, diyete başlamanın, sigarayı bırakmanın, aşık olmanın ve daha bir çok önemli kararlar almanın uygun günleri varmış.Zamanını, gününü doğru ayarladığınızda daha başarılı olabiliyorsunuz.
İşte haftanın günlerinin kararlarınıza ve hayatınıza etkisi...




PAZARTESİ
Stresten uzak durun!
Pazartesi günleri kalp krizinden ölme oranı, diğer günlere oranla %20 daha yüksek! Uzmanlara göre, pazartesi günleri stresten uzak durmak şart...
Ayrıca Yahoo.com'un yaptığı bir araştırmaya göre de pazartesi günleri başlayan diyetler, salı günü sona eriyor.Bunda biraz kadınların diyete genel bakışları da etkili tabii ki... :))







SALI
Yapacaklar listesi hazırlayın.
Araştırmalara göre, salı günü insanların en üretken günü.Bütün projelerinizi salı gününe erteliyorsunuz o zaman... :)


ÇARŞAMBA
Aşık olun!
ABD'de 8 bin bekar kişi üzerinde yapılan araştırmada, çarşamba günlerinin yeni tanışılan biri ile buluşmak için en ideal gün olduğu belirlendi.Buluşma iyi geçerse, iki gün sonra, yani cuma günü çiftler tekrar bir araya geliyor ve çoğu zaman uzun bir ilişkinin temelleri atılıyor.Benden tavsiye, buluşma gününüzü çarşambaya erteleyin. :)





PERŞEMBE
Seks için en ideal gün!
Araştırmalara göre, seks hormonlarının vücutta en yüksek seviyelerde olduğu gün perşembe...Özellikle perşembe sabahları kadın ve erkeğin seks hormonları, diğer günlere oranla 5 kat daha fazla çalışıyor.

CUMA
Sigarayı bırakın!
ABD'de yapılan araştırmalara göre, hafta sonu tatilinin getirdiği enerjiyle, sigara tiryakileri bu alışkanlıklarından daha kolay kurtuluyor.Bunun için en ideal gün cuma!

CUMARTESİ
Doğum yapın!
İngiltere'de yapılan araştırmalarda, cumartesi günleri doğan çocukların ileride daha başarılı oldukları belirlendi.Siz siz olun doğum yaklaştıysa cumartesi gününe kadar içinizdeki yavrunuzdan ayrılmayın.Tutun kendinizi... :))

PAZAR
Yemeğe çıkın!
Pazar günleri evde yemek yapmanın stres seviyesini aşırı derece yükselttiği belirtildi.Zaten çalışan kadınlar hafta boyunca süren yorgunluklarını, ev hanımları ise hafta boyunca eve tıkılıp kalmanın sıkıntısını eşleriyle pazar günü giderebilecekler.Bu yüzden en iyisi pazar günleri dışarıda yemek yemek... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder