3 Kasım 2012 Cumartesi

"Sırf zevk için şuan senden ayrılabilirim! "

Ahh erkek milleti! 
Bazen öyle çileden çıkartıyorlar ki, tahammül sınırlarınızı ciddi biçimde zorluyorlar.Sabır taşı olsanız bile çatlarsınız yani, öyle bir durum...
Farklı cinsiyetler, farklı düşünce yapıları, farklı bakış açıları, farklı farklı farklı...Hepsine tamam ama, aşık olurken mutluluk kelebeği kıvamında gezinirken bu farklılıklara ne oluyor?!

İşte bir erkeğin söylerken gayet rahatlıkla ve yayık yayık söylediği, fakat kadınların çileden çıktığı cümleler...



"Bütün kadınlar aynı!"
Genelde tatsız durumlarda kullandıkları bu cümle ile sizi diğerlerinden farksızlaştırıyorlar, akılları sıra...Bir çoğumuz aynı durumlara aynı tepkileri verebiliriz, tıpkı erkekler gibi.Bu cümleyi dile getirirken bunu düşünüyorlar mı acaba?!

"Elinin hamuruyla erkek işine karışma!"
Hiçbir kadın inşaatta kum karmaya, taşınırken koltuk taşımaya ya da patlamış bir egzozu değiştirmeye kalkışmaz sanıyorum. :) Öyleyse gücünüzle yaptığınız işler dışında bu kadar da kendinize güvenmemelisiniz beyler...



"Kim soktu bunları senin kafana!"
"Kadın" denen varlığın ne kadar komplike ve ayrıntılı düşündüğünün farkına varamayan erkekler tarafından kullanılan fix bir cümle... :) Genelde haksızlıklarını kabul etmeyip "nereden çıkarıyorsun canım" tribaline bağladıkları anda dile getirirler ve sonuç olarak, yine haksız çıkarlar. :)

"Sen kadınsın, otur oturduğun yerde!"
İnsanın böyle bir durumda ya "eee..?" deyip mantıklı bir açıklama bekleyesi geliyor, ya da osmanlı usulü yollara başvurası gelio sanırım.Kadın-erkek fark etmeksizin çalışılabileceğini, kendini koruyabileceğini, kendine bakabileceğini, ihtiyaçlarını karşılayabileceğini vs vs anlamalı çiftler, karşılıklı olarak...Fakat artık eskidendi o ataerkil anlayış, "evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın" zihniyeti.Uyanın beyler!!!

"Kilo almışsın!"
Bir ilişkide bomba etkisi yaratacak, erkekler açısından hayati tehlikesi olan ve bir kadının içindeki canavarla tanışma fırsatı bulabileceğiniz nadir cümlelerden biri daha... :) Yahu beyler, derdiniz nedir yani! Açıklama olarak da "ben seni her halinle seviyorum" derler, fakat 2-3 kilo almaya görün.Saçınızda yaptığınız radikal değişimleri fark etmeyen erkek bünyesi, aldığınız bir kaç kiloyu anında analiz edip size diyet listesi bile hazırlayabilme potansiyeline sahip maalesef.

"Bakarız!"
En sık kullanılan "kaçış" cümlesi olmakla birlikte, erkeklerin ne kadar da saf düşünebildiklerini anlamak o kadar da zor değil.Siz bu şekilde başınızdan savarak konunun kapandığını mı sanıyorsunuz, kadın denen ayrıntı denizi varlığın konuyu unutacağını mı düşünüyorsunuz?! Çok yazık ki, unutmuyoruz beyler ve ne kadar bakarsanız bakın biz hep baktığınız noktadayız. :)

Ve işte sırf bu cümleler yüzünden, zevk için sizden ayrılma düşüncesine kapılan kadınlara hak verin lütfen!

Örnekler tabii ki çoğaltılabilir, fakat erkeklere fazla da yüklenmek elden gelmiyor maalesef. :)
Sizlerin de erkek arkadaşınızda ya da eşinizde böyle tabulaşmış ve sizi çileden çıkaran cümlelere rastlarsanız, bizimle paylaşın.Kim bilir, belki de minicik de olsa bir farkındalık yaratıp ne kadar sinir bozucu olduklarını fark etmelerini sağlayabiliriz. ;)

Aşkla kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder