26 Ekim 2013 Cumartesi

Aşk aramakla bulunur mu?

Bazılarının ışığı vardır derler ya; her girdikleri ortamda mutlaka gözler onlara çevrilir, çok güzel olmaları da gerekmez her şekilde erkeklerin ilgisini çekerler.Belki de siz böyle birisiniz.
Bazen de ışığınız söner; ilişkilerde sürekli aynı senaryoları yaşamaktan, ilişkiye dönüşmeyen ve flört aşamasında kalan birlikteliklerden umutsuzluğa kapılırsınız.İşte bu aşamada kendinize sormanız gereken asıl soru; "Acaba korkuyor muyuz? İncinmekten, güvenememekten, beğenilmemekten..."
Gerçek şu ki, kendinizi gerçekten hazır hissetmediğinizde aşk ışığınız söner.İster istemez erkeklere beden dilinizle hatta telepatik olarak negatif mesajlar yollarsınız, üstelik bunun farkında bile olmazsınız!
Peki kendinizi aşka nasıl hazırlayabilirsiniz? Bir ortama girdiğinizde nasıl ilgi çekersiniz?
İşte size yardımcı olacak öneriler...


Aşk ışığınızı yeniden yakmak için ilk olarak, iç sesinizi değiştirin.Sihirli cümle şu;
 "Çok doyurucu ve güvenli bir aşk için hazırım."

Vücut dilinizi değiştirmek de önemli bir etkendir.Bunun için sizlere tavsiyem ayna karşısında ifadelerinizi yenileme egzersizleri yapmanızdır.



Belki de bir ilişkiye başlarken yaptığınız en büyük hatalardan biri, yenisinin de eskisi gibi olacağını düşünmektir.Oysa her yeni ilişki, yeni bir tecrübe olarak karşımıza çıkar.
İlişkiye başlamak için, benzerliklerinizin daha çok olduğu kişileri seçmelisiniz.O zaman farklı düşündüğünüz alanlardaki tartışmalarınız da daha az olur.Yani sonradan değişir devrine bir son vermelisiniz.
Mümkün olduğunca birlikte vakit geçirebileceğiniz ve bundan keyif alabileceğiniz kişilerle daha mutlu olacaksınız.Bu yapışık ikizler gibi dolaşacağınız anlamına gelmiyor tabii ki...

Bu aşamada doğru algılanmak da çok önemlidir.Bu yüzden ne istediğinizi, beklentilerinizi netleştirip hayalci olmamanız gerekiyor.Karşınızdaki insanın değişmesini beklerseniz hem kendinizi yıpratırsınız hem de daha büyük çatışmalar yaşamak zorunda kalırsınız.Karşınızdaki insan ne istediğini biliyorken, onun değişmesini beklemek tam bir kaos!
Bunların yanında feminen görünümde aşırıya kaçmamak, konuşmalarınıza itina göstermek de diğer dikkat edilmesi gerekenler...

Aşk ışığınız açık olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder