1 Temmuz 2013 Pazartesi

MEZUN OLDUK BİZ ! :)

Yıllar yıllar önceydi.Tam 5 sene önce...
Hepimiz memleketlerimizden kopup, en batıya göç ettik.İlk başlarda bütün amacımız üniversite okumak, ailelerin deyimiyle "okuyup büyük adamlar/kadınlar" olabilmekti.Teker teker ve ayrı ayrı hayatlarımız vardı belki; fakat birleştirdik isteklerimizi, hayallerimizi, kahkahalarımızı, sofralarımızı, dostluklarımızı, sevgilerimizi, sevdiklerimizi, mutluluklarımızı, kederlerimizi, nefretlerimizi, sevinçlerimizi, kardeşlik duygularımızı...
Ve kocaman bir aile olduk 5 senede...
Sonu gelmeyecekmişçesine yaşadık en güzel günlerimizi; en mutlu anlarımızda da el eleydik, en üzgün olduğumuz anlarda da hep bir aradadaydık.

Zaman su gibi akıp geçti Edirne'de ve 5 yıllık hikayenin sonuna geldik.
Dostluklar biriktirdik,
Sevgiler yüklendik,
Kardeşler kazandık,
Sırdaşlar edindik,
Acılarımızı paylaştık,
Masalarımızı şen kahkahalarla süsledik,
AŞIK OLDUK... 

Mezuniyet günü geldi çattı.Her birimiz öyle güzel, öyle yakışıklı olmuştuk ki; sizler de bana hak vereceksiniz eminim. :)
İşte Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'ndeki mezuniyet töreninden en güzel kareler...


En sevdiğimiz hocalarımızdan Aykut Haldan ile...

En sevdiğimiz hocalarımızdan Nedyalko Ruskov ile...

Mezuniyet töreni sonrası ailelerimizle kutlama yemeği ve kısa bir Edirne turundan...

Şimdi herkes memleketlerine geri döndü.Evler boşaltıldı, yurtlar toparlandı...

Herkes özlemler biriktirmeye ve özlediklerine kavuşmaya gitti yuvalarına...Bütün arkadaşlarımı çok özleyeceğim.Hepsine güzel işler, sağlıklı ömürler ile huzur dolu hayatlarında unutulmaz sevgiler diliyorum.
 Hepinizi çok seviyorum dostlarım... :)

2 yorum:

  1. Kalemine sağlık canım evimin insanı. Seninle biriktirdiğimiz anılar şuan öyle üşüştüki zihnime. Kaç Bir fincan kahve içerken anlatmakla bitmeyecek. ;) İyi ki varsın. İyi ki Hepimiz bir noktada zamanı ve mekanı dolu dolu yaşadık. Çok seviyorum hepinizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım evimin insanı...Ömrümce unutamayacağım kadar güzel duygularla hatırlayacağım 5 sene yaşadım seninle ve kuzularımla..Ben de hepinizi çok seviyorum Feraye'mm :)

      Sil