1 Mart 2012 Perşembe

İlişkinizin Çatırdamasına Neden Olan 3 Problem

Her ilişki içerisinde bir takım problemleri barındırır.Kimi sizden kaynaklanan problemlerken, kimisi de erkek arkadaşınızdan yada eşinizden kaynaklanan problemler olabilir.Ama bazen ortak problemler gereksiz anlaşmazlıklara neden olurken, çirkin tartışmalar ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

İşte ilişkinizin çatırdamasına neden olan ve hemen yapmaktan vazgeçmeniz gereken 3 problem...



Her şeyi bildiğinizi düşünmek!
Belki tüm cevaplar sizde saklı olabilir ama sürekli partnerinizin yaptığı yanlışları gözüne sokmayın.Herkese kendi fikri ve düşüncesi mantıklı gelir, sizinkiyle uyuşmasa bile.Bu nedenle ilişkide her şeyi bilen taraf olmaktan vazgeçin.
Büyük bir hata yapmak üzere olan birini düzeltmek tabii ki de mantıklı.Ama hayal etsenize biri sürekli ne düşünürseniz, ne yaparsanız müdahale ediyor.Nasıl hissederdiniz??? 





İletişim kurmuyorsunuz!
Partnerinizle sürekli iletişim halinde olmanız gerekir.Eğer sizi üzen bir konu varsa, içinizde tutup bunu kendisinin anlamasını beklemektense konuyu onunla paylaşın.Eğer partnerinizi üzgün görüyorsanız, bir sorun olup olmadığını sorun.İlişkide düzeyli bir şekilde tartışmak her zaman kolay değildir, ama şayet ki başarabilirseniz bu sizi yakınlaştırır.


 Her şeyi kendinize bağlamayın!
Partnerinizle bir çözüme ulaşmak için tabii ki de konuşacaksınız.Başka türlü sorunların altından kalkamazsınız, fakat her dertleşmeyi yada problem çözmek için başlayan konuşmayı kendinize bağlamayın.Bu eğiliminizi kırmanız gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder