23 Mart 2012 Cuma

Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor...

Erkeklerin gerçekten ne hissettiklerini kestirmek bazen gerçekten çok zor olabiliyor.Onlar kadınlar gibi duyguları hakkında konuşmaktan pek hoşlanmadıklarından, sinyalleri takip etmek gerekebiliyor.
Tam flört ediyor gibi görünürken, diğer bir dakika ilgisiz kaldığını görmek sizi umutsuzluğa sürüklüyor olabilir.

"Beni seviyor mu?"






Her ne kadar saklamaya çalışsalar bile verdikleri bazı sinyaller duygularını eleveriyor.
Sinyalleri takip edip size karşı neler hissettiğini anlayabilirsiniz.Ve bu sayede belki de size duygularını açıklaması için onu cesaretlendirebilirsiniz.








İşte sizlere sizi sevdiğini anlamanıza yardımcı olacak bir kaç sinyal... ;)

  • Tuttuğu takımın maçlarını izlemek bir erkek için büyük önem taşır.Sizinle yaptığı bir programa katılmak için maç seyretmekten vazgeçiyorsa.
  • Erkek erkeğe buluştukları bir gecede sizin yanınızda olmayı tercih ediyor ve katılmak zorunda kaldıysa sürekli sizi arıyor ya da mesaj atıyorsa.

  • Giyimine ve görüntüsüne çok önem veriyorsa.
  • Randevularınız için heyecanlandığını dile getiriyor ve farklı planlar yapmaya çalışıyorsa.
  • Siz ziyaret edeceksiniz diye evinde temizlik yapıyorsa.
  • Sizin sevdiğinizi bildiği bir yemeği sizin için pişiriyorsa.
  • Çocukluğunuzla ilgili daha önce anlattığınız bir anıyı tamamen hatırlıyorsa.
  • "Biraz kilo mu aldım?" dediğiniz de hayran hayran sizi seyrediyorsa.
  • Bir şeyle uğraşırken birden sizi seyrettiğini fark ediyorsanız.
  • Kapıdan çıkıp havanın soğuk olduğunu fark ettiğiniz de yanına sizin için aldığı bir atkı ile karşılaşırsanız.



  • Hiç beklemediğiniz bir anda sizi özlediğini söyleyerek çatkapı geliveriyorsa.
  • Sizinle beraber bir çocuğu olsa, nasıl bir tipi olurdu diye hayaller kuruyorsa.
  • Uzun zamandır almayı planladığınız bir şeyi görmüş, hatırlamış ve sizin için almışsa.
Sizi sevdiği sinyallerini çoktan veriyor demektir.Benim tavsiyem ise bir erkekten bu maddelerin hepsini beklemeyin, sakın ha! En fazla 4-5 tanesini yaşıyorsanız seviyordur diyelim, hatta sevmek ne kelime... :))


Seviyor sevmiyor, seviyor sevmiyor... sapını da saymayı unutmayın, seviyor çıkıyor. :)

3 yorum:

  1. Şu konularda bence bi anlaşalım..

    "Erkek erkeğe buluştukları bir gecede sizin yanınızda olmayı tercih ediyor ve katılmak zorunda kaldıysa sürekli sizi arıyor ya da mesaj atıyorsa.. "

    Her erkek ne olursa olsun erkek arkadaşlarıyla buluşmak ister, çünkü erkek muhabbeti başka bi şeydir. Nasıl kızlar toplanıp dedikodu yapmayı seviyorsa erkekler de kendi aralarında muhabbet etmek isterler. Burda bi tercih meselesi yoktur varsa da kavga çıkmasın diye tercih edilmiştir :) Sürekli arama ve mesaj atma durumu ise kızlara özgü bi şeydir. Kızlar erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmış bi erkeğin burnundan getirene kadar mesaj atıp arar. Erkeğin kendiliğinden gerçekleşen sürekli mesaj atma gibi bi eylemi yoktur :)

    "Giyimine ve görüntüsüne çok önem veriyorsa."

    Bi kere bu tartışma için ortam yaratır. Bi erkek giyimine önem vermeye başladı mı nedendir bilinmez diğer kızların daha fazla ilgisini çekeceği düşünülür. Bu sevgili olmadan önce de gerçekleşse sonra da gerçekleşse sanki başka kızlara güzel görünmek için yapılan bi şey gibi algılanıyor..

    Bu iki madde tecrübeyle sabit :)

    YanıtlaSil
  2. Sana kısmen katılıyorum.Şöyle ki, tıpkı kadınların bir araya gelmek gibi istekleri varsa erkeklerinde vardır ve çok doğaldır.Fakat orada bahsettiğimiz erkek erkeğe buluşma mevzusunda sıklıkla gerçekleşen bir durumdan bahsediyorum.Ve şunu da unutmamak lazım ki, merak edilmek ve önemsenmek sadece biz kadınların değil, erkeklerin de gayet hoşuna gider.

    Giyim ve görünüş için de tek söyleyebileceğim, erkek ya da kadın fark etmez her ikisi de özenli ve bakımlı olmak durumunda bence.Kadınlardaki "Sen neden bu kadar önem veriyorsun bakalım giyimine?" şüphesine mahal vermemek erkeklerin elinde.Giyiminize önem verirken gözler fıldır fıldır olmasın ve sevdiğiniz kadına bu özenin kendisi için olduğunu hissettirin.Bu sorunda ortadan kalkmış olsun.
    Ayrıca tecrübelerinizi paylaştığınız için de teşekkür ediyorum. :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de senin yorumuna kısmen katıldığıma göre anlaşabildik :) Ne zaman istersen tecrübelerimi paylaşabilirim.. Bu konularda sular seller gibiyimdir :p

    YanıtlaSil