12 Şubat 2014 Çarşamba

Sevgililer Gününde NEREYE GiTSEK ???

Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala tüm çiftleri "acaba nereye gitsek, ne yapsak?" telaşesi sarmış durumda.
Takipçilerimden aldığım mailler doğrultusunda ben de sizlere alternatif olması açısından ufak çaplı bir araştırma yaptım.
Hem bütçenizi yormayacak, her keseye uygun, hem de sevgilinizle hoş ve özel anlar yaşayabileceğiniz bir Sevgililer Günü için işte sizlere önerilerim...

GÜNAYDIN STEAKHOUSE
Tüm Günaydın Steakhouse şubeleri, Sevgililer Günü'ne özel misafirlerini romantik bir sürpriz ile bekliyor.Çiftler canlı keman dinletisi eşliğinde unutulmaz dakikalar yaşamaya davet ediliyor.Menüde ise Günaydın'ın özel hazırladığı kalp şeklindeki köftelerin yanı sıra, mum ışığında romantik bir yemeğin ardından "şehvet tatlısı" ikram edilecek.
İLETİŞİM: Günaydın Steakhouse


TEKTEKÇİ
Rengarenk shot'ları, kıpır kıpır müzikleri ile daha hareketli bir Sevgililer Günü geçirmek isteyen çiftler Tektekçi'de buluşuyor.Bebek, Beyoğlu ve Ankara'daki Tektekçi'ler, farklı sunumlar ve benzersiz konseptiyle 14 Şubat'ta da unutulmaz anlar yaşatmak için tüm çiftlere ev sahipliği yapacak.
Renkli bir Sevgililer Günü için adresiniz Tektekçi olmalı... :)
İLETİŞİM: info@tektekci.com.tr





MORINI RESTAURANT
İstanbul'un gözde mekanlarından Morini, Sevgililer Gününde sınırlı sayıdaki çiftler için özel bir menü ile unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
New Yorklu şef Michael White tarafından hazırlanan özel menüde Steak Tartare, Istakoz, Burrata Peyniri, domates ve fesleğenli Lobster Burrata, Mantar Çorbası ve Siyah Makarna "Gramigna" ile doyulmaz lezzetler tatmanın ardından, özel Sevgililer Günü tatlısı ve o güne özel şarap sunumlarını beğeninize sunuyor.
İLETİŞİM: 0212 353 67 68








KALAMATA
Beşiktaş'ta samimi sofraların kurulduğu ve birbirinden leziz yemekleri ile bir ziyafet yaşayabileceğiniz Kalamata, Sevgililer Gününe özel hazırladığı Aşk-ı Menü ile tüm çiftlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Eğlenceli ve müzik şöleni ile dolu dolu bir gece yaşamak isteyen çiftler için hazırlanan bu özel gece 190 tl ile fiyatlandırılmış.





LACİVERT RESTURANT & BAR

SALOMANJE

HOLIDAY INN
Holiday Inn İstanbul City, Sevgililer Gününde unutulmaz bir akşam yemeği için çiftleri Naar Restaurant'a davet ediyor.
Şef Murat Oğuz'un hazırladığı bu özel menüde çiftleri Köpüklü Borçini Mantar Çorbasından, Karidesli Piliç Soteye, ağır ateşte pişirilmiş Somondan, Şampanya ve Misket Limonlu Jöleye kadar birbirinden farklı lezzetler bekliyor.
Bu eşsiz gecede ilklerinizi ve aşkınızı paylaşabileceğiniz muhteşem atmosfer için Naar Restaurantta bu özel menü için kişi başı fiyat 79 tl'dir.
İLETİŞİM: info@hiistanbulcity.com.tr

Sevgililer Gününde unutulmaz, güzel ve en sevdiğinizle lezzetli bir gece diliyorum.
Sevginiz daim olsun.
"Aşk"la kalın... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder