9 Ağustos 2012 Perşembe

Erkek Gözüyle "Beğenilen Kadınlar"

Women's Health dergisinin yaptığı bir araştırmada, erkekler kadınlarda sevdikleri şeyler üzerine gayet dürüst açıklamalar yapmışlar.
Bakalım erkekler kadınların hangi hallerini daha çok beğeniyor???

Erkekler, kadınların egzersiz sonrası terli ve doğal hallerini daha çekici buluyor(muş).
Oyuncak bebek gibi süslenip, bütün zarafetimizle ortalıklarda gezinirken kendimizi daha iyi hissederiz.Çünkü daha çekici olduğumuzu düşünürüz.Fakat erkekler açısından tamamen olmasa da durum böyle değilmiş.Erkekler bizim makyajdan ve parfümden yoksun, en doğal halimize döndüğümüz spor sonrası terli terli ve en görülmek istemediğimiz halimizi daha çekici buluyormuş.
Onların kıyafetlerini giydiğimizde, daha fazla sahipleniyorlar(mış).
Erkekler kadınların kendi gömleklerini, boxerlarını ya da t-shirtlerini giydiklerinde daha fazla sahipleniyorlarmış.Sevdiği kadının kendisine ait olduğunu daha fazla hissedip, daha fazla bağlanıyorlarmış.Yani kısacası, alış-veriş derdine son kızlar... :)))

Utanç verici lise fotoğraflarına bakarken, çok eğleniyorlar(mış).
Tahmin ettiğinizin aksine, siz "Aman Tanrım!" diye bağırış çağırış bakarken lise fotoğraflarınıza, erkek arkadaşınız çok eğleniyor ve sizi çok şirin buluyor.Her ne kadar sırık gibi vücudunuzun ya da şişmanlıktan patlayacağınız hallerinizin, kabarık saçlarınızın ve sırıtınca ortaya çıkan diş tellerinizin berbat göründüğünü düşünseniz de, erkek arkadaşınız eskiye takılıp kalmıyor, rahat olun.

Film zevklerinizin hiç bir zaman uyuşmayacağını biliyorlar(mış).
Film zevklerimiz hiç bir zaman uyuşmayacak olsa da, bu konudaki tartışmalar onların o kadar da sinirini bozmuyormuş; bizim sinirimizi bozsa da...

Çocuklara karşı olan tutumumuz erkekleri çok etkiliyor(muş).
Yeni başlayan ilişkilerde, kadınların bir anda bağlanıp gelecek planları yapmaları ve çocuklarına isim düşünmeleri erkekler için oldukça itici.Fakat genel anlamda çocuklarla iyi anlaşmamız, onların var olduğu yerlerde neşeli ve anaç olmamız erkeklerin dikkatinden kaçmıyormuş.Böylece daha biz düşünmeden onlar gelecek hakkında fikir sahibi olmaya başlıyorlarmış.



Sakladığımız güzellik malzemeleriyle dalga geçseler de, gizli gizli ilgileniyorlar(mış).
Toplum içinde yüksek teknolojili kremlerimizle ve bakım ürünlerimizle dalga geçseler de, aslında içten içe o kremlerin ne işe yaradığını merak ediyorlarmış.Hatta biz yokken gizli gizli bakım ürünlerimizi inceleyip, kendilerine uygun olanlarını kullanıyorlarmış bile... :)

Ailelerine karşı sabırlı olmamız, ekstradan tercih sebebi olmamız demek(miş).
Ailesi ne kadar çekilmez, annesi ne kadar kıskanç, babası ne kadar patavatsız ya da kardeşleri ne kadar baş belası olursa olsun, sabırla ve sevgiyle onlara yaklaşmamız erkeklerin gözündeki değerimizi kat be kat arttırıyormuş.Eee olması gerekenin bu olduğunu biliyorsak tabii...


Sert tavırlarımız, kendimize güvenimiz ve kendi işlerimizi kendi başımıza yapabiliyor olmamız, ona da güven veriyor(muş).
Sert tavırlarımızdan kastım, kararlılığımız olsa gerek.Her ne kadar onlardan yardım istememiz hoşlarına gitse de, bir çok şeyi tek başımıza hallettiğimizi gördüklerinde bize olan güvenleri daha da artıyormuş.Hatta onlara yardımcı olduğumuzda düşünün neler oluyor.

Bunun dışında kadınların hangi halleri sizlere daha çekici geliyor beyler???
Yorumlarınızı bekliyorummmmm... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder