10 Eylül 2013 Salı

YENİ TREND: "ÇİRKİN ERKEKLER"

Zıt kutuplar birbirini çeker derler, ama bu kadarına da pes dedirtiyorlar kimi zaman.Öyle tuhaf çiftlerle karşılaşıyoruz ki, güzeller güzeli bir bayan ve yanında "neyini beğenmiş acaba bunun" dedirtecek tipte bir adam! Çoğu zaman "güzel kızımız çirkin erkeğin gelecek nesillere aktaracağı genetiğini düzeltmeye çalışıyor herhalde" diye düşünmekten kendini alamıyor insan...
Peki neden hep güzel kadınların yanında çirkin erkekler görüyoruz? Ve şaşırtıcıdır ama, neden bu çiftlerin ilişkileri daha uzun sürüyor??
Renkli dünyada da durum değişmiyor.Mesela Adriana Lima...Dünyanın en doğusundan en batısına kadar bütün erkeklerin hayranlıkla bir kadın ve bir çok kadın tarafından da beğenildiği bir gerçek.Eşi Marko Jaric ise başarılı bir NBA oyuncusu.2009 yılında evlendiler fakat yan yana gördüğünüzde durum içler acısı...
Aynı şekilde Heidi Klum ve Seal, Natalie Portman ve Devendra Banhart, Monica Bellucci ve Vincent Cassel...
Uzmanlara göre bir çok güzel kadının çirkin erkekleri tercih etmesinin sebebi, çirkin erkeklerin aldatma ihtimallerinin daha düşük olması ve daha mutlu etmeleri imiş!


ABD'deki Tennessee Üniversitesi uzmanlarının yaptığı bir araştırmaya göre, eşi kendisinden çirkin olan kadınlar kendilerini daha mutlu ve güvende hissediyorlarmış.

Sosyal İlişkiler Profesörü Albert Daniel ise, eşlerinden daha çirkin olan erkeklerin, kadınına daha fazla sahip çıktığını ve bu sahipliğin kadınların tercihlerinde etkili olduğunu vurguluyor.



Anlaşılan o ki, eskiler haklılarmış; "önemli olan iç güzelliği" imiş! :)

Bir arkadaşımın yorumu ise, "Çirkin erkek yoktur, az ev işi vardır." şeklinde oldu.Haklı değil mi... :)))

Aşkla kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder